Ελλάδα: Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχός μιλούν για την Eurovision μετά την νίκη τους στο J2US!

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκαν πριν από λίγο οι Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχός. Οι νικητές πλέον του J2US μίλησαν για όλη τους την εμπειρία από την συμμετοχή τους στο επιτυχημένο show του Open, αλλά και για την πρόταση που έκανε on air κατά την διάρκεια του τελικού η Βίκη Σταυροπούλου στην ΕΡΤ, να εκπροσωπήσουν τα δύο παιδιά την Ελλάδα στην Eurovision.

Με τον αέρα του νικητή βρεθήκανε στο πλατό της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, λίγο νωρίτερα οι Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχός. Τα δύο παιδιά που είναι στενοί φίλοι και στην πραγματική ζωή, δεν δίστασαν να απαντήσουν με πειράγματα στον Τρύφωνα Σαμαρά, αλλά και να σχολιάσουν τόσο την πρόταση της Βίκης Σταυροπούλου για την οποία σας ενημερώσαμε στο προηγούμενο μας άρθρο, όσο και για όλους εκείνους που σχολίαζαν μετά τις εμφανίσεις τους κάθε εβδομάδα στο J2US, πως πρέπει να πάνε στην Eurovision.

Κόνι: Θα ήταν τέλειο να μπορέσουμε να πάμε στην Eurovision. Φανταστικό!

Τάσος: Εγώ είχα όνειρο να πάω να χορέψω στην Eurovision, όχι να πάω να τραγουδίσω! Σίγουρα θα πηγαίναμε με κάτι πάρα πολύ δυναμικό, χορευτικό. Όπως στο live του ημιτελικού. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ έντονο.

Παρακάτω δείτε μια από τις εμφανίσεις της Κόνι Μεταξά και του Τάσου Ξιαρχού:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *