Ελλάδα: Live πρόταση της Βίκης Σταυροπούλου στον τελικό του J2US | Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχός στην Eurovision!

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται ο τελικός του J2US στο Open TV. Η Βίκυ Σταυροπούλου μία εκ των κριτών του σόου, μετά την εμφάνιση ενός εκ των φιναλίστ, Κόνι Μεταξά και Τάσου Ξιαρχού, απηύθυνε πρόταση προς την ΕΡΤ προκειμένου το ζευγάρι να εκπροσωπήσει τα επόμενα χρόνια την Ελλάδα στην Eurovision.

Φυσικά η αντίδραση ήταν ενθουσιώδης στο πλατό και οι δύο διαγωνιζόμενοι του J2US έδειξαν να δέχονται με χαρά την πρόταση αυτή. Βέβαια, τόσο η Κόνι Μεταξά, όσο και ο Τάσος Ξιαρχός, σε δηλώσεις τους το προηγούμενο διάστημα ανέφεραν ότι ενδιαφέρονται με την προοπτική της συμμετοχής τους στην Eurovision.

Δείτε κάποιες από τις εμφανίσεις τους παρακάτω:

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Φτάνει πια με τις ανοησίες. ΟΧΙ στην ατάλαντη κόρη του Πανταζή και στον εκκεντρικό χορογράφο. Βρήκαμε πια, κουτσοί στραβοί, όλοι να πάνε στη Γιουροβίζιον.

    Υ.Γ. Άσχετο με τον διαγωνισμό, αλλά κάπου έλεος και με τη Σταυροπούλου. Η Σταυροπούλου στο θέατρο, η Σταυροπούλου στην Επίδαυρο, η Σταυροπούλου κριτική επιτροπή, η Σταυροπούλου παρουσιάστρια πρωινάδικου. Λες και δεν έχουμε άλλα πρόσωπα.

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Το ξέρεις ότι ο Τάσος έχει χορογραφησει όλα τα μεγάλα ονόματα της εγχώριας δισκογραφίας από Μαρίνα Σαττι ως Ελένη Φουρειρα;;; Επίσης η Κονι Μεταξά αυτό που κάνει το έχει σπουδάσει στην Αμερική εν αντίθεση με άλλα τσοκαρα που από influencers το βλέπουν τραγούδιστριες…. Μακάρι η Κύπρος να τους κάνει πρόταση για του χρόνου!!! Είμαι σίγουρος πως θα συζητηθούν σε όλη την Ευρώπη (για καλό το λέω)!!!!!!!!

    Απάντηση
  3. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Τι έχει σπουδάσει, ρε παιδιά η κόρη του Πανταζή στην Αμερική; Σε ποια ακαδημία και για πόσο καιρό; Και αν όντως το έχει σπουδασει, το τραγούδι, γιατί δεν έχει καθόλου φωνή;
    Ο Τάσος ας παραμείνει στα μετόπισθεν με το να χορογραφεί. Δεν χρειάζεται να πιάσει το μικρόφωνο

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *