Η Καίτη Γαρμπή “απαντά” στην Dua Lipa για τον χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας!

Η Καίτη Γαρμπή είναι ιδιαίτερα δραστήρια το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης. Δεν είναι λίγες οι φορές που σχολιάζει τα κακώς κείμενα που όλοι μας ζούμε, ενώ δεν λείπουν και πολιτικά σχόλια, ειδικά από την περίοδο της καραντίνας και μετά. Με ένα πολύ εύστοχο σχόλιο η δημοφιλής μας καλλιτέχνης, αναδεικνύει τον ανιστόρητο χάρτη που ανάρτησε στον προφίλ της η αλβανικής καταγωγής pop star, Dua Lipa και έγινε θέμα συζήτησης σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του πλανήτη.

H ανάρτηση της Dua Lipa για την Μεγάλη Αλβανία

H Dua Lipa, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δει τη δημοφιλία της να αυξάνεται κατακόρυφα στη μουσική βιομηχανία, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό -και στο Τwitter- μια φωτογραφία με τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας», η οποία περιλαμβάνει τόσο σερβικά όσο και ελληνικά εδάφη.

Στη σημαία αναγράφεται και η λέξη «αυτόχθονες», ενώ ο χάρτης φτάνει μέχρι τη Θεσπρωτία και περιλαμβάνει και την Κέρκυρα. Στην ανάρτησή της η Dua Lipa γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτόχθων, επίθετο (του κατοίκου ενός τόπου) ιθαγενής και όχι απόγονος μεταναστών ή αποίκων».

Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή στην Dua Lipa

Με ένα αφοπλιστικό σχόλιο η Καίτη Γαρμπή, που εκπροσώπησε την χώρα μας στην Eurovision 1993 με το Ελλάδα Χώρα Του Φωτός, γράφει για την ανάρτηση της Dua Lipa:

Ανιστόρητος, επίθετο

όχι σύμφωνα με την ιστορία ή την ιστορική ανάλυση.

Κάπως έτσι γίνεται το Καίτη Γαρμπή – Dua Lipa: 1-0!

Να αγιάσει το στόμα σου Καίτη!

3 ΣΧΟΛΙΑ
      • Eurodisaster
        Eurodisaster says:

        Το γνωρίζω αυτό Αλλά και πάλι αναρωτιέμαι για ποιον λόγο πρέπει όλοι οι Αλβανοί – ιδίως δε όσοι δεν γεννήθηκαν εκεί- να είναι τόσο εθνικιστές.
        Κρίμα πάντως και οι δύο να είναι τόσο νέα παιδιά και να έχουν αυτές τις εθνικιστικές απόψεις.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *