Η 15χρονη ομογενής Δέσποινα Σάββα εντυπωσίασε στο The Voice της Αυστραλίας!

Αυτή την περίοδο προβάλλεται στην μακρινή Αυστραλία, ο ένατος κύκλος του μουσικού Διαγωνισμού, The Voice, που σημειώνει τρελή επιτυχία και μεγάλα νούμερα σε όποια χώρα του κόσμου και αν προβληθεί.

Στην πρώτη “τυφλή” οντισιόν που προβλήθηκε στις 24 Μαΐου, την προσοχή μου τράβηξε η 15χρονη ομογενής, Δέσποινα Σάββα, με καταγωγή από την Κύπρο. Από την πρώτη της εμφάνιση εντυπωσίασε κοινό και επιτροπή, με τη φωνή της και το μεγάλο ταλέντο που έχει παρόλο του μικρού της ηλικίας της.

Η νεαρή τραγουδίστρια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση το «I Don’t Wanna Be You Anymore» της Billie Eilish. Με την εμφάνιση της, κατάφερε να γυρίσει τις καρέκλες και των τεσσάρων κριτών του show ( Boy George, Delta Goodrem, Kelly Rowland και Guy Sebastian), οι οποίοι έδωσαν σκληρή μάχη για το ποιος θα την αποκτήσει στην ομάδα του.

Η ίδια αποφάσισε να συνεχίσει στα battles με την ομάδα του Boy George.

Στα Battles διαγωνίσθηκε με τον 18χρονο Siala Robson, στο τραγούδι Teenage Fantasy της Jorja Smith. Μετά από μια δυνατή εμφάνιση και ακούγοντας θετικά σχόλια από τους κριτές, ο μέντορας της αποφάσισε να συνεχίσει με τον Siala, αφήνοντας την Despina, εκτός παιχνιδιού.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος τόσο ο ίδιος όσο και η Kelly Rowland, την διεκδίκησαν για την ομάδα τους. Η ίδια επέλεξε αυτή τη φορά να αλλάξει κόουτς και να πάει με την ομάδα της πρώην τραγουδίστριας των Destiny’s Child, παίρνοντας το εισιτήριο για τα Playoffs.

Στα Playoffs, ερμήνευσε το τραγούδι Bette Davis Eyes, της Kim Carnes. Εκεί κατάφερε να κερδίσει το wildcard της μέντορά της για τα Showdowns. 

Το ταξίδι της Δέσποινας Σάββα ολοκληρώθηκε χθες στα Showdowns, ένα βήμα πριν τον Ημιτελικό. Όπως στην πρώτη της εμφάνιση της στο σόου, έτσι και στην τελευταία, ερμήνευσε, ξανά, ένα τραγούδι της αγαπημένης της Billie Eilish, με τίτλο Bellyache.

Μπορεί το ταξίδι της Despina στο The Voice of Australia, να σταμάτησε εδώ αλλά τίποτα δεν τελειώνει καθώς έχει πολύ δρόμο μπροστά της και χρόνια να κάνει επιτυχίες μέσα από αυτό που αγαπάει πολύ.

Η ίδια δήλωσε, για την συμμετοχή της στο show, στην μεγαλύτερη ελληνική εφημερίδα της Αυστραλίας, The Greek Herald ότι:

Η οντισιόν για το The Voice of Australia 2020 ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία! Ήταν πάντα το όνειρό μου να είμαι στο show αυτό και τώρα που είμαι όντως, νιώθω ότι δεν είναι πραγματικό όλο αυτό. Είχα τόσο μεγάλο ενθουσιασμό και αδρεναλίνη μέσα μου και ήμουν νευρική για να δω εαν θα γυρίσει κάποιος από τους κριτές.

Η ομογενής λοιπόν Δέσποινα Σάββα, θα ήταν μια καλή επιλογή για το μέλλον, ώστε να εκπροσωπήσει είτε την Ελλάδα είτε την Κύπρο στον Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το μόνο σίγουρο είναι και μην πείτε πως δεν σας το πα, η μικρή καλλιτέχνιδα με επιρροές από την Billie Eilish, θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Πως σας φαίνετε η Δέσποινα Σάββα; Θα θέλατε να δείτε στην Eurovision είτε με την Ελλάδα είτε με την Κύπρο;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *