Ισπανία: Με τον Duncan Laurence συνεργάζεται ο Blas Cantó για την Eurovision 2021;

Ο εκπρόσωπος της Ισπανίας στην Eurovision 2021, Blas Cantó, όπως μας ενημερώνει μέσα από τα κοινωνικά του μέσα δικτύωσης ετοιμάζει νέα τραγούδια. Η είδηση είναι ότι συνεργάζεται με τον προηγούμενο νικητή του διαγωνισμού, τον Ολλανδό Duncan Laurence, αλλά και τους παραγωγούς του Universo, της φετινής συμμετοχής της Ισπανίας στον ακυρωθέντα διαγωνισμό της Eurovision.

Η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας ήταν από τις πρώτες που επιβεβαίωσαν τον φετινό τους εκπρόσωπο, ως εκπρόσωπο και στην Eurovision 2021. O Blas Cantó σε συνεντεύξεις του αργότερα, τόνισε ότι για το 2021 θα ήθελε να τραγουδήσει κάτι διαφορετικό από το Universo.

Σε χθεσινό του τουιτάρισμα, ο Ισπανός ερμηνευτής μας αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με τον Duncan Laurence και τους παραγωγούς του Universo, σε ένα καινούριο πρότζεκτ, για το οποίο θα μας μιλήσει στο μέλλον.

Αν και ο Blas Cantó δεν ξεκαθάρισε αν πρόκειται για το τραγούδι της Eurovision 2021, τα ισπανικά media αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν να πρόκειται για αυτό. Μένει να δούμε λοιπόν αν ο Duncan Laurence επιστρέψει διαγωνιζόμενος στην Eurovision 2021 ως συνθέτης αυτή τη φορά.

https://www.youtube.com/watch?v=zuDdex1st-Y

Πηγή: elespanol
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *