Κύπρος: “Δεν έχουμε δεχθεί πρόταση, είναι όμως κάτι που θέλουμε πολύ” δηλώνουν Κόνυ Μεταξά και Τάσος Ξιαρχός!

Οι νικητές του J2US, Κόνυ Μεταξά και Τάσος Ξιαρχός, έδωσαν μία νέα συνέντευξη στο TV Έθνος, όπου ξεκαθαρίζουν περισσότερο την υπόθεση – υποψηφιότητα τους για την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2021. Αμφότεροι δηλώνουν ότι είναι κάτι που επιθυμούν πολύ, αλλά δεν έχουν δεχθεί ακόμα κάποια επίσημη πρόταση.

Κόνυ Μεταξά και Τάσος Ξιαρχός επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον τους να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μάλιστα η Κόνυ Μεταξά αναφέρει ότι ήδη συζητούν με τη δισκογραφική της εταιρεία(Panik Records), το ενδεχόμενο της συμμετοχής τους στον διαγωνισμό.

Θέλουμε πάρα πολύ! Το συζητάμε μεταξύ μας και με τη δισκογραφική μας. Δεν ξεκίνησε από εμάς. Το είχαμε στο μυαλό μας όταν παρουσιάζαμε κάποια πράγματα. Ξέραμε ότι αυτά που κάναμε ταιριάζουν με την Eurovision. Άρχισαν να μας το λένε και μας άρεσε όλο και περισσότερο η ιδέα αυτή. Θέλουμε να το κάνουμε μαζί και με την ομάδα μας.

Κόνυ Μεταξά

Ο Τάσος Ξιαρχός διαψεύδει και τα όσα ακούστηκαν από τον πατέρα της Κόνυ Μεταξά, Λευτέρη Πανταζή, αφού σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει νωρίτερα το ζευγάρι είχε ήδη δεχθεί πρόταση για την Eurovision 2021.

Δεν έχει γίνει πρόταση. Έχουν ακουστεί τα ονόματα μας και έχουν γίνει κάποιες επαφές. Είναι κάτι που θέλουμε πολύ να το κάνουμε!

Τάσος Ξιαρχός

Στο ίδιο τεύχος του TV Έθνους, η αρχηγός της κυπριακής αποστολής στο διαγωνισμό, Εύη Παπαμιχαήλ δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2021, ενώ δίνεται και ιδιαίτερη αναφορά στην υποψηφιότητα της Κατερίνας Στικούδη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κα Παπαμιχαήλ το ΡΙΚ στα τέλη Αυγούστου θα ξεκινήσει τις επαφές του με τις δισκογραφικές εταιρείες της χώρας για την αναζήτηση του εκπροσώπου στην Eurovision 2021!

Ποιον θα θέλατε να δείτε να εκπροσωπεί την Κύπρο στην Eurovision 2021;

Πηγή: TV Έθνος

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Chris Koul
    Chris Koul says:

    Και ούτε και θα τους γίνει ποτέ πρόταση. Οι καλλιτέχνες προτείνουν στο ΡΙΚ να πάνε στη Γιουροβίζιον και όχι το ανάποδο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *