Κύπρος: Η Κατερίνα Στικούδη εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για την Eurovision 2021!

Συνέντευξη στο HELLO! Cyprus, έδωσε η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, όπου μίλησε για το νέο της τραγούδι, την κριτική που δέχεται, την Eurovision, τα τηλεοπτικά της σχέδια και τον άνδρα της ζωής της.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κώστα Καρνάκη σχετικά με πιθανή συμμετοχή της στην Eurovision η ίδια απάντησε:

Το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο άρχισε ξανά η ονοματολογία για την Eurovision. Θα σε ενδιέφερε ένα τέτοιο βήμα;

Το μεγαλύτερο μου κίνητρο για να πάω στη Eurovision θα ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό τραγούδι. Η μουσική πρωταγωνιστεί, και μετά τα υπόλοιπα.

Η Κατερίνα Στικούδη προστίθεται στη λίστα με τους υποψήφιους μνηστήρες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει δημοσιοποιηθεί η “υποψηφιότητα” τους για την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2021.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, από την  Minos EMI / Universal, με τίτλο “Διαφέρω” που εδώ και ένα μήνα έχει συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο views στο YouTube και ήδη να έχει γίνει ραδιοφωνική επιτυχία.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη της εδώ.

Θα θέλατε να δείτε την Κατερίνα Στικούδη στην Eurovision;

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Με τη συμμετοχή της στο yfsf έδειξε ότι έχει καλές φωνητικές δυνατότητες αλλά το μουσικό της στυλ είναι πολύ μακριά από το δικό μου. Με ένα καλό τραγούδι όμως θα μπορούσε,γιατί όχι…. Εδώ δήλωσαν ενδιαφέρον η Κονι με τον Ξιαρχο(!!!!)

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] As reported by Eurovision Fun, Greek pop star and Miss World 2005 representative Katerina Stikoudi has expressed interest in Eurovision participation. In a recent interview with HELLO! Cyprus, when asked if she would do Eurovision, she said the following: […]

  2. […] As reported by Eurovision Fun, Greek pop star and Miss World 2005 representative Katerina Stikoudi has expressed interest in Eurovision participation. In a recent interview with HELLO! Cyprus, when asked if she would do Eurovision, she said the following: […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *