Κύπρος: Το ετεροχρονισμένο ευχαριστώ του Sandro στο ΡΙΚ!

Ήταν 1 Ιουνίου όταν το ΡΙΚ με επίσημη ανακοίνωση του επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, που ήθελαν την Κύπρο να εκπροσωπείται στην Eurovision 2021 με άλλον καλλιτέχνη και όχι με τον Sandro. Παρά το γεγονός ότι η κυπριακή δημόσια τηλεόραση στην ανακοίνωση της, ευχαριστούσε τον Sandro για την συνεργασία τους και του εύχονταν κάθε επιτυχία στην συνέχεια, ο νεαρός τραγουδιστής όλο το προηγούμενο διάστημα δεν είχε σχολιάσει το οτιδήποτε για το εν λόγω ζήτημα. Μέσα όμως από το προφίλ του στο Instagram, την Πέμπτη 9 Ιουνίου, ο Sandro έδωσε το ετεροχρονισμένο, αλλά οφειλόμενο ευχαριστώ στο ΡΙΚ και στην ομάδα του για την Eurovision, για την ευκαιρία που του έδωσαν.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από το βάθος της καρδιάς μου για την υποστήριξη σας όλο αυτό το διάστημα. Δεν θεωρώ κανέναν σας δεδομένο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ και στην κυπριακή αποστολή στο διαγωνισμό. Ευχαριστώ για όλα. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία!

Ο Sandro στην ίδια ανάρτηση αναφέρει ότι οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για αυτόν και χρειάστηκε χρόνος για να συνέλθει από την αρνητική ενέργεια την οποία εισέπραξε και το στρες της προηγούμενης περιόδου. Τώρα όμως είναι καλά και είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει τα καινούρια τραγούδια που έχει ετοιμάσει.

Με το ευχαριστώ του αυτό ο Sandro διορθώνει μια σημαντική παράλειψη που διέπραξε. Το να εμπιστευθεί μία χώρα, έναν άγνωστο καλλιτέχνη, με σχεδόν μηδαμινές σχέσεις με την Κύπρο και την Ελλάδα και να τον χρίσει εκπρόσωπο της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, όταν κάθε χρόνο βλέπουμε πολλους συναδέλφους του Sandro με μεγαλύτερη πορεία, να εύχονται και να παρακαλούν προκειμένου να ήταν στη θέση του, το ευχαριστώ ήταν το ελάχιστο από πλευράς του.

Όπως και να έχει έστω και ετεροχρονισμένα, το ευχαριστώ ήρθε και αποκατέστησε την ορθή τάξη των πραγμάτων.

Στη δημοσίευση απαντά και η Stefania με μία καρδούλα, αλλά και ο Ανδρέας Αναστασίου, Head of Press της κυπριακής αποστολής τα τελευταία δύο χρόνια, όπου του εύχεται με την σειρά του καλή επιτυχία στην συνέχεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hey peeps, I hope you’re doing well! As you might of noticed I’ve taken some time off to recover from all that stress & negativity I was exposed to! I’ve been feeling low and crushed day in and day out! Life is a rollercoaster ride sometimes but yo I can proudly say that I picked right back up. I’m feeling stronger than ever before now and I can’t wait to share all my original music with y’all soon cuz that’s all I ever wanted! I am incredibly pumped and excited to show you guys what I’ve been cooking and working on for almost a year now! There’s great times ahead! 🤘🏼 I’d also like to thank you guys from the bottom of my heart for having supported me along the way! I don’t take any of you for granted! I love you lots! Shout out & thanks to the @cybc_eurovision and to the whole #Eurovision team. Thanks for everything! I am wishing you all the best and a lot of success! Bless up! Much love to all of ya! STAY TUNED! 🖤 SAN 🤘🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S N D R O (@sandromusic_official) στις

Με ενδιαφέρον βέβαια παρατηρήσαμε ότι ο Sandro έχει αφαιρέσει από το προφίλ του, όλες τις αναρτήσεις που αφορούν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και τη συμμετοχή του Running, ένα τραγούδι που σας υπενθυμίζουμε ότι υπέγραφε και ο ίδιος.

 

1 reply
  1. Δημοσθένης
    Δημοσθένης says:

    Ως άτομο που παλεύει με την αγχώδη διαταραχή, το OCD και την κατάθλιψη θεωρώ απαράδεκτη την όλη προσέγγισή σας πάνω στο θέμα. Μόνο και μόνο οι λέξεις “ετεροχρονισμένο”, “οφειλόμενο”, και “παράλειψη” έχουν κατηγορητική χροιά την οποία δυσκολεύομαι να κατανοήσω. Πέραν του ότι γιατί όφειλε να ευχαριστήσει, γιατί, γιατί έπρεπε να το κάνει σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, γιατί αυτό είναι είδηση και γιατί είναι κάτι που θα έπρεπε να απασχολεί τον οποιονδήποτε, αυτό που κυρίως δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αυτή η επικριτική στάση εφόσον ενώ δεν όφειλε καν να δώσει καμία εξήγηση, έδωσε και είπε ότι είχε προσωπικά του ψυχολογικά θέματα να διαχειριστεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή είναι μία “είδηση” που χρειάζεται σχόλιο και πόσο μάλλον αρνητικό σχόλιο. Ίσα ίσα που αν καίγεται κάποιος να χαρακτηρίσει την πράξη του θεωρώ ότι είναι μία πάρα πολύ γενναία και θετική πράξη εφόσον κατάφερε να ξεπεράσει όλη την αρνητικότητα και το άγχος που τον διακατείχε και είπε το πολυπόθητο σε όλους σας ευχαριστώ. Πρέπει να φιλτράρετε λίγο το πώς εκφράζετε τις απόψεις σας και το κατά πόσο τα θέματα που κριτικάρετε είναι θέματα που αξίζουν κριτική

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *