Μολδαβία: Στην Ελούντα Philipp Kirkorov και Δημήτρης Κοντόπουλος για το τραγούδι της Natalia Gordienko!

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα βρίσκονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι Philipp Kirkorov και Δημήτρης Κοντόπουλος. Μαζί τους φυσικά είναι και ο Ηλίας Κοκοτός. Σε Instagram Story που ανάρτησαν στα προφίλ τους αμφότεροι, κάνοντας επισήμανση και την Natalia Gordienko, μας ενημερώνουν ότι προετοιμάζουν την συμμετοχή της, για την Eurovision 2021.

Στο εντυπωσιακό Elounda Peninsula είναι και το φετινό καλοκαίρι η παρέα της Dream Team, συνδυάζοντας καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και Eurovision. Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο το τραγούδι της Natalia Gordienko για την Eurovision 2021 δεν θα θυμίζει σε τίποτα την φετινή της συμμετοχή. Πρόκειται για ένα dance τραγούδι, που η εκρηκτική εμφάνιση της Natalia αναμένεται να απογειώσει στην σκηνή της Ahoy Arena, πάντα φυσικά υπό τις οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού.

Πολύ σύντομα αναμένεται η Natalia Gordienko να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να ηχογραφήσει το τραγούδι, που θα έχει ως τίτλο μια λέξη που ταιριάζει με την παρουσία της. Ο χρόνος είναι αρκετός ώστε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου να έχει δρομολογηθεί και το video clip της συμμετοχής.

Με διαφορετική στρατηγική για την Eurovision 2021 λοιπόν η Natalia Gordienko. Μέχρι τότε όμως ας θυμηθούμε το Prison, με το οποίο θα εκπροσωπούσε στον φετινό διαγωνισμό την χώρα της Μολδαβία:

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ανδρέας Τράσας
    Ανδρέας Τράσας says:

    Να το θυμηθείτε του χρονου θα μας αφήσει άφωνους η Μολδαβία
    Ελπίζω σύντομα να έχουμε και περισσότερες πληροφορίες…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *