Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου καλεί τα ελληνικά ραδιόφωνα να μποϋκοτάρουν τα τραγούδια της Dua Lipa!

Ακόμη ένας eurostar μετά την Καίτη Γαρμπή, αντιδρά στην ανιστόρητη και προκλητική δημοσίευση της Dua Lipa, με τον χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που εκπροσώπησε τρεις φορές την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision, απευθυνόμενος στα ελληνικά ραδιόφωνα ζητά να μποϋκοτάρουν τα τραγούδια της Dua Lipa!

H ανάρτηση της Dua Lipa για την Μεγάλη Αλβανία

H Dua Lipa, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δει τη δημοφιλία της να αυξάνεται κατακόρυφα στη μουσική βιομηχανία, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό -και στο Τwitter- μια φωτογραφία με τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας», η οποία περιλαμβάνει τόσο σερβικά όσο και ελληνικά εδάφη.

Στη σημαία αναγράφεται και η λέξη «αυτόχθονες», ενώ ο χάρτης φτάνει μέχρι τη Θεσπρωτία και περιλαμβάνει και την Κέρκυρα. Στην ανάρτησή της η Dua Lipa γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτόχθων, επίθετο (του κατοίκου ενός τόπου) ιθαγενής και όχι απόγονος μεταναστών ή αποίκων».

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου

Ο Κύπριος καλλιτέχνης, τονίζει το ανιστόρητο και γεμάτο μίσος δημοσίευμα της Dua Lipa και προτείνει στα ελληνικά ραδιόφωνα, να σταματήσουν να παίζουν τα τραγούδια της.

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου έρχεται μετά και την αντίδραση της Καίτης Γαρμπή, που επίσης στηλίτευσε πολύ έντονα, την δημοσίευση της Dua Lipa.

To θέμα με την Dua Lipa παίζει ψηλά τόσο στην ελληνική ειδησεογραφία, όσο και γενικότερα, ενώ το επίμαχο post της έχει συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύρια likes!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *