Σουηδία: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της συμμετοχής της στο Melodifestivalen 2021 η Dotter!

H Dotter από τα φαβορί  στον τελικό του Melodifestivalen 2020, τερμάτισε τελικά δεύτερη μετά τις The Mamas.

Τώρα, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης  στη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, η “αλεξίσφαιρη” επιτυχημένη καλλιτέχνης λέει ότι πιθανότατα “απέφυγε μια σφαίρα”.

Η εφημερίδα ρώτησε την Dotter – το πραγματικό όνομα της Johanna Jansson – πώς ήταν να κερδίζει την ψήφο της διεθνούς κριτικής επιτροπής, αλλά τελικά να χάνει από τις The Mamas με ένα μόνο πόντο. Η 33χρονη λέει ότι δεν ήταν απογοητευμένη.

«Μπερδεύτηκα που ήρθα δεύτερη», είπε. «Από την αρχή δεν σκέφτηκα καν ότι θα πήγαινα στον τελικό. Τώρα που δεν υπήρχε τελικός της Eurovision, δεν θα ήταν τόσο διασκεδαστικό να κέρδιζα. ”

Η Dotter στο Melodifestivalen 2021;

Ο σουηδικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας SVT έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι οι Mamas δεν θα λάβουν αυτόματη θέση στην Eurovision το επόμενο έτος. Το Melodifestivalen θα πραγματοποιηθεί ξανά το 2021. Αυτό σημαίνει ότι η Dotter θα μπορούσε κάλλιστα να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τρίτη φορά, έχοντας αποκλειστεί στον ημιτελικό το 2018 με τον τραγούδι “Cry”.

Θα την δούμε λοιπόν στο Melodifestivalen τον επόμενο χρόνο; Το έπαιξε ντροπαλή στην Aftonbladet. «Θα δούμε», είπε. “Σε κάθε περίπτωση δεν έχω λάβει ακόμη πρόσκληση.”

Στο Spotify το “Bulletproof” έχει ακουστεί περίπου 300.000 φορές περισσότερο από το “Move”. Τα σουηδικά γραφήματα λένε μια παρόμοια ιστορία. Το τραγούδι της Dotter μπήκε στη λίστα Svensktoppen για 15 εβδομάδες και κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση για τέσσερις εβδομάδες, παραμένοντας στο Top 3 θέση για έντεκα εβδομάδες. Οι Mamas, από την άλλη πλευρά, έφτασαν στην κορυφή των charts για μόλις μία εβδομάδα και κατάφεραν το Top 3 για δύο εβδομάδες. Ήταν στα διαγράμματα για συνολικά 11 εβδομάδες – ένα μήνα λιγότερο από της Dotter.

Ωστόσο, ο Dotter δεν δίνει μεγάλη προσοχή.

«Δεν κάθομαι να μετράω τη ροή και τέτοια», είπε. «Αλλά Θεέ μου, τι διασκεδαστικό που μπορείς να γίνεις μέρος ενός πραγματικού hit. Είχα σκεφτεί ότι το είδος μου είναι λίγο πολύ εναλλακτικό. ”

Τι σκέφτεστε; Πρέπει η Dotter να το κάνει ξανά το 2021; Πιστεύετε πως έχει ο,τι χρειάζεται για να κερδίσει το Melfest και τη Eurovision; Γράψτε το παρακάτω!

 

 

Πηγή: wiwibloggs.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *