Τάμτα Awake – Το international EP της Τάμτα μόλις κυκλοφόρησε!

Τάμτα Awake – Το international EP της Τάμτα μόλις κυκλοφόρησε! Η Τάμτα παρουσιάζει την ολοκαίνουργια αγγλόφωνη δισκογραφική της δουλειά.

7 αγγλόφωνα κομμάτιαsuper hits από το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής -και όχι μόνο- pop σκηνής.

Στο EP θα συναντήσετε τα ήδη γνωστά Sex With Your Ex” που συζητήθηκε και αγαπήθηκε πολύ φέτος τον χειμώνα, το My Zone που είναι το soundtrack της Βελγικής ταινίας “Losers Revolution”, αλλά και το τελευταίο single της Τάμτα Yala”, μια super εκρηκτική dance-ethnic συνεργασία με τον Ισραηλινό super star Stephane Legar που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες και έχει προκαλέσει αίσθηση έχοντας μπει στις δημοφιλέστερες Spotify λίστες όλης της Ευρώπης.

Τη νέα αγγλόφωνη κυκλοφορία της Τάμτα συμπληρώνουν η εκπληκτική μπαλάντα “Awake” (η οποία μάλιστα χάρισε στο EP και τον τίτλο του), το με groovy και lounge ήχους mid-tempo Hold On”, το funky On The Run αλλά και ένα εκρηκτικό remake της παγκόσμιας επιτυχίας των Delirium Silence που παρουσίασε πριν από λίγα χρόνια στη σκηνή του MadWalk.

Με αφορμή τη νέα της δισκογραφική δουλειά η Τάμτα φιγουράρει επίσης για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα στο εξώφυλλο της Greek Pop playlist στο Spotify.

Τάμτα Awake – Το international EP της Τάμτα μόλις κυκλοφόρησε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *