Τα παραγιουροβιζιονικά: Σάββατο, 18 Ιουλίου!

Μπορεί να είναι μέσα καλοκαιριού, αλλά οι εξελίξεις στον αγαπημένο μας διαγωνισμό τρέχουν. Εξελίξεις εμπρός και πίσω από το παρασκήνιο. Για αυτό το παρασκήνιο τα παραγιουροβιζιονικά ήρθαν σήμερα με έκτακτο επεισόδιο!

  • Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη της νέας ηγεσίας της ΕΡΤ είναι δεδομένη στο πρόσωπο της Μαρίας Κουφοπούλου και έτσι παρότι είχε τοποθετηθεί στην θέση της Διευθύντριας Διεθνών Σχέσεων από την προηγούμενη διοίκηση, αξιοποιείται σε σημαντική θέση και από την τωρινή. Δεν μας προκαλεί εντύπωση φυσικά, αφού ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση στη δουλειάς της είναι δεδομένη.
  • Διάφορα δημοσιεύματα που είδαν το φως την τελευταία εβδομάδα, θέλουν και πάλι την ΕΡΤ να σκέφτεται Εθνικό Τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού της Stefania στην Eurovision 2021. Τα ίδια βέβαια δημοσιεύματα υποστήριζαν και πέρσι ότι θα διεξαχθεί εθνικός τελικός, σε δύο μάλιστα μέρη…Τότε ήμασταν οι μόνοι που σας λέγαμε ότι δεν πρόκειται να γίνει εθνικός τελικός. Τη στιγμή που γράφεται το άρθρο δεν υπάρχει καμία συζήτηση στην ΕΡΤ για τον τρόπο που θα επιλεγεί/παρουσιαστεί η συμμετοχή μας στην Eurovision 2021. Φυσικά και όλα είναι ανοιχτά. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες μας δεν είναι ο εθνικός τελικός το επικρατέστερο σενάριο. Όλα φυσικά θα οριστικοποιηθούν από τον Σεπτέμβριο.
  • Στέλεχος της προηγούμενης διοίκησης, που αξιοποιήθηκε και με την νέα είναι και η Δώρα Χειράκη, διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ, στην οποία ανήκουν και οι Διεθνείς Σχέσεις.
  • Μάλλον κάποιοι το έχουν παρατραβήξει στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τους Κόνι Μεταξά και Τάσο Ξιαρχό. Διαβάσαμε σήμερα ότι η ΕΡΤ είναι ένα βήμα πριν τους ανακοινώσει, αλλά τους θέλει και η Κύπρος!Δεν νομίζουμε ότι τους κάνουν καλό τέτοια δημοσιεύματα. Η αλήθεια προς το παρόν είναι ότι απλά την επιθυμία έχουν να βρεθούν στην Eurovision, αφού καμία πρόταση μέχρι στιγμής δεν έχουν δεχθεί, ειδικά από την Ελλάδα, που έχει ανακοινώσει την Stefania για την Eurovision 2021.
  • Το ΡΙΚ από την άλλη δεν βιάζεται να επιλέξει τον καλλιτέχνη που θα τον εκπροσωπήσει στην Eurovision 2021, βλέποντας ότι όλο και περισσότεροι σπεύδουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να διαγωνισθούν με τα κυπριακά χρώματα τον επόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Καλές βουτιές, μένοντας πάντα ασφαλείς!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *