Αλβανία: Κανονικά θα διεξαχθεί το FiK 59 | Νέος εκπρόσωπος για την Eurovision 2021;

Όπως μας ενημερώνει το Eurovision Albania, αλλά και όπως μας επιβεβαίωσε ο σχολιαστής του διαγωνισμού για την αλβανική δημόσια τηλεόραση Andri Xhahu, κανονικά τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί το FiK 59.

Αν και στην φωτογραφία που ανάρτησε το Eurovision Albania, μαζί με το λόγκο του FiK υπάρχει και το λόγκο της Eurovision 2021, o Andri μας είπε ότι οι ανακοινώσεις για την αλβανική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Το πιθανότερο πάντως είναι, μέσω του FiK να επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Αλβανίας και στην Eurovision 2021. Όπως συμβαίνει δηλαδή από την πρώτη εμφάνιση των γειτόνων μας στον διαγωνισμό το 2004. Η υποβολή των συμμετοχών για το FiK59 θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Fest 59 do të mbahet në dhjetor. Ne shtator hapet dorezimi i kengeve!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Albania (@eurovisionalbania) στις

Εφόσον η Αλβανία επιλέξει νέο εκπρόσωπο για την Eurovision 2021, θα είναι η δέκατη χώρα που δεν επιβεβαιώνει τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπούσε στην Eurovision 2020. Στον αντίποδα βρίσκονται 20 χώρες που μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τον φετινό τους εκπρόσωπο και για τον επόμενο διαγωνισμό.

Φέτος, την Αλβανία θα εκπροσωπούσε η Arilena Ara μετά την επεισοδιακή της νίκη στο FiK 58, όπου μεταξύ άλλων κριτής ήταν και ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=p-E-kIFPrsY

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *