Γαλλία: Μέσω του “Eurovision France, c’est vous qui décidez” η επιλογή!

Μέσα από το φορμάτ “Eurovision France, c’est vous qui décidez” θα διαλέξει η Γαλλία τη συμμετοχή της στη Eurovision 2021. Μετά από εβδομάδες, κατά τις οποίες δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα το όνομα του γαλλικού εθνικού τελικού, η γαλλική δημόσια τηλεόραση κατέληξε στην εν λόγω επιλογή.

Λεπτομέρειες για την επιλογή της Γαλλίας αποκάλυψε η αρχηγός αποστολής της χώρας, Alexandra Redde-Amiel:

Θα είναι μια μεγάλη τηλεοπτική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί σε παραγωγή France Télévisions. Στο επίκεντρο του σόου θα βρίσκεται η Eurovision. Όπως γνωρίζετε, ο εθνικός μας τελικός θα πραγματοποιηθεί σε έναν μεγάλο χώρο σε μια πόλη της γαλλικής περιφέρειας. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Stéphane Bern.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την επιστροφή της Γαλλίας σε επιλογή μέσω εθνικού τελικού, η Redde-Amiel απάντησε:

Πρέπει να κοιτάξει κανείς το ευρύτερο πλαίσιο. Ο Tom Leeb επιλέχθηκε μέσω απευθείας ανάθεσης. Ο Covid-19 έκανε την εμφάνισή του και η Eurovision ακυρώθηκε. Η Eurovision είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτική μας προϊόντα. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον κόσμο να ζήσει ακόμα έναν χρόνο χωρίς αυτήν. Μιλήσαμε με τον Tom και αποφασίσαμε να δώσουμε τον λόγο στο κοινό μέσα από το “Eurovision France, c’est vous qui décidez”

Η Γαλλία πρόκειται, έτσι, να διεξάγει μετά από δύο χρόνια έναν εθνικό τελικό. Το 2018 και το 2019 είχε χρησιμοποιηθεί το φορμάτ “Destination Eurovision“, το οποίο δεν επέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εκπρόσωπος της Γαλλίας στη Eurovision 2020 θα ήταν ο Tom Leeb με το τραγούδι “The Best In Me“.

https://www.youtube.com/watch?v=J5SOdhXjYko

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *