Ελλάδα: Η αμοιβή του Γιώργου Καπουτζίδη για τον σχολιασμό της μετάδοσης της Eurovision 2019!

Στην εκπομπή του Open, Καλοκαίρι #not, παρουσιάσθηκε το έγγραφο από την Διαύγεια, που αφορά το ποσό της αμοιβής του Γιώργου Καπουτζίδη για τον σχολιασμό της μετάδοσης της Eurovision 2019.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που παρουσιάσθηκαν ο Γιώργος Καπουτζίδης έλαβε το ποσό των 7.440 Ευρώ. Το ποσό αυτό αφορούσε τον σχολιασμό τόσο των δύο ημιτελικών, όσο και του τελικού της Eurovision 2019. Τα χρήματα αυτά με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Γιώργος Καπουτζίδης εισέπραξε έξι μήνες μετά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε για πρώτη φορά τον διαγωνισμό του 2006, όταν πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα , μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια. Από το 2012 (με εξαίρεση το 2018), βρίσκεται στην θέση του σχολιαστή, μαζί με την Μαρία Κοζάκου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι από την νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Γιώργος Καπουτζίδης, θα έχει την δική του εκπομπή στην ΕΡΤ. Ο αγαπημένος στο κοινό σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός θα παρουσιάσει μια δική του πρωτότυπη ιδέα που έχει στόχο να γνωρίσουμε με την ξεχωριστή ματιά του τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το καλοκαίρι του 2021.

Πηγή: Open
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ABC
    ABC says:

    Ο ίδιος δεν ήταν που κάθε χρονιά διαλαλούσε ότι έκανε την παρουσίαση αφιλοκερδώς; Ο ίδιος δεν ήταν που το 2018, που δεν είχε επιλεχθεί για την παρουσίαση, δήλωνε ότι είχε χορτάσει από την Eurovision;
    Πολύ ακριβά μας βγήκαν το τυποποιημένο γνωστό του χιούμορ & τα χαχανιτά με την αδιάφορη Κοζάκου, συν η μεροληψία του με συγκεκριμένες χώρες & τραγούδια.

    Απάντηση
  2. Βαγγέλης
    Βαγγέλης says:

    Το παραμύθι του “αφιλοκερδώς” ξεσκεπάστηκε. Έτσι κι αλλιώς μόνο που του πλήρωναν τα εισιτήρια και τη διαμονή για τόσες μέρες, αμοιβή ήταν.

    Όσο για την ποιότητα της παρουσίασης και την αμεροληψία συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Καλύτερος από τους αδιάφορους υπαλλήλους της ΕΡΤ που τον αντικατέστησαν το 2018, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά πράγματα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *