Ελλάδα: Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα του La Chanson Secrète του Νίκου Αλιάγα!

Η ενίσχυση της ΕΡΤ με ψυχαγωγικό πρόγραμμα  συνεχίζεται, αφού αυτή τη φορά αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η απόκτηση του format και η μεταφορά του στην Ελλάδα, του La Chanson Secrète, που κυριολεκτικά κάνει θραύση στην δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας, με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα! Πρόκειται για το πρώτο μουσικό ριάλιτι που θα δούμε στην ελληνική δημόσια τηλεόραση και αυτό από μόνο του είναι γεγονός.

Το La Chanson Secrète στην ΕΡΤ!

Η γαλλική εταιρεία Vivendi Entertainment, απέκτησε τα δικαιώματα της ιδεάς από την Endemol (γνωστή ολλανδική εταιρεία μουσικών ριάλιτι και τάλεντ σόου) και το προσάρμοσε με κάποιες διαφοροποιήσεις, προκειμένου να το προβάλει την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε μέσα από το France 1.

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, αφού μέχρι σήμερα όλα όσα είχαν γραφεί ήταν απλή φημολογία, η ΕΡΤ θα πληρώσει 5.000 Ευρώ για κάθε επεισόδιο που θα μεταδώσει. Η ελληνική δημόσια τηλεόροαση απέκτησε τα δικαιώματα του La Chanson Secrète για τα επόμενα τρία χρόνια και ευελπιστεί ότι θα είναι η ναυαρχίδα της στην prime time ζώνη, μαζί φυσικά με τις σειρές που προγραμματίζει, αλλά και το A Question of Sport, το αθλητικό τηλεπαιχνίδι που εξασφάλισε από το BBC, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα.

Άγνωστο παραμένει ποιος θα είναι ο παρουσιαστής, αν και διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον Νίκο Αλιάγα να αναλαμβάνει την παρουσίαση του και στην Ελλάδα, κάτι που σκέφτεται θετικά ο δημοφιλής παρουσιαστής, αφού το La Chanson Secrète είναι ουσιαστικά δικό του παιδί.

Τι είναι το La Chanson Secrète;

Το La Chanson Secrète είναι μια ολοκαίνουργια ψυχαγωγική εκπομπή στην οποία οι διασημότητες-προσκεκλημένοι δεν έχουν ιδέα για το τι θα τους συμβεί!

Τραγουδιστές, ηθοποιοί, τηλεοπτικοί οικοδεσπότες, αθλητές και κωμικοί, όλοι θα πρέπει να κάθονται στην χαρακτηριστική καρέκλα του σόου στο σκοτάδι, χωρίς να έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι θα συμβεί στη σκηνή μπροστά τους. Αλλά τότε, η μουσική αρχίζει να παίζει  και όλα αλλάζουν!

Στο La Chanson Secrète λοιπόν θα δούμε διάφορα διάσημα πρόσωπα να κάθονται στη σκηνή για να παρακολουθήσουν άλλους καλλιτέχνες, φίλους τραγουδιστές ή την οικογένεια τους που θα παρουσιάζουν διασκευασμένο ένα αγαπημένο τους τραγούδι.

Ποια θα είναι η αντίδρασή τους όταν ακούνε τις πρώτες νότες ενός τραγουδιού  που για αυτούς έχει σημασίαΠώς θα αισθανθούν όταν ένας άλλος καλλιτέχνης που ξέρουν και αγαπούν είναι εκεί για ένα απροσδόκητο αφιέρωμαΠώς θα αντιδράσουν όταν βλέπουν τους αγαπημένους τους να παίζουν στη σκηνή  για πρώτη φορά;

Ετοιμαστείτε για μια μουσική υπερβολή  γεμάτη εκπλήξεις, χαρά, δάκρυα και πολλή διασκέδαση!

La Chanson Secrète και Eurovision;

Με δεδομένη την εκτίμηση των στελεχών της ΕΡΤ ότι το La Chanson Secrète θα πετύχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και θα είναι η ναυαρχίδα της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μην σας φανεί παράξενο αν κατά τη διάρκεια αυτού του ιδιότυπου μουσικού σόου, δούμε και την παρουσίαση της συμμετοχής μας στην Eurovision 2021. Φυσικά όλα αυτά είναι πρόωρα και όλα θα φανούν τους επόμενους μήνες.

Πάντως στην ΕΡΤ δεν βιάζονται να βγάλουν στον αέρα το La Chanson Secrète, αφού θεωρούν ότι αυτό θα πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο, κάτι που με τα μέτρα του κορωνοιού δεν είναι εφικτό. Έτσι, ο σχεδιασμός για το πρώτο μουσικό ριάλιτι της ΕΡΤ, είναι να βγει στις αρχές του 2021, όταν και ευελπιστούν θα υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας του κοινού.

Ήδη, πάντως το φόρματ του La Chanson Secrète έχει αγοραστεί εκτός από την ΕΡΤ, από τηλεοράσεις άλλων εφτά χωρών, ευελπιστώντας να τους φέρει την επιτυχία που έφερε και στην France TV.

Πηγή: Διαύγεια, Wikipedia, France TV

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *