Ελλάδα: Νέο single από τον Μ. Ρακιντζή | Σκληρή κριτική στους πολιτικούς για τα ελληνοτουρκικά!

Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες τις δεκαετίες του 80 και 90 στην Ελλάδα, αλλά και εκπρόσωπος της χώρας μας στην Eurovision 2002, κυκλοφόρησε νέο single. Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά ο Μιχάλης Ρακιντζής βρέθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Αταίριαστοι, όπου δεν δίστασε να σχολιάσει την επικαιρότητα με τα ελληνοτουρκικά, αλλά και την μετατροπή της Αγίας Σοφίας, από Μουσείο σε Τζαμί.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής στη συνέντευξη με τους Αταίριαστους, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για τα ελληνοτουρκικά ζητήματα που ταράζουν την Ελλάδα που βγήκε λαβωμένη από την κρίση του κορωνοϊού και προκαλούν ένταση στο Αιγαίο, εν μέσω τουριστικής σεζόν.

«Η πολιτική τα τελευταία χρόνια δεν το είχε πάει καλά το θέμα. Ξαμολήστε τον κύριο Φλώρο (τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ) μπας και γίνει τίποτα», δήλωσε με χαμόγελο ο κ. Ρακιντζής.

«Με ενοχλούν διάφορα. Το να περιμένουμε τη βοήθεια από ξένους δεν είναι τιμητικό για τους Έλληνες. Ο Έλληνας βοηθούσε τους άλλους, πιο παλιά, δεν περίμενε κανέναν να τον βοηθήσει. Πρέπει να είμαστε αυτάρκεις και να μην ψαρώνουμε», δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Όσο για το ζήτημα της Αγίας Σοφίας που από το πρωί της Παρασκευής πλήθος μουσουλμάνων έχουν συγκεντρωθεί για να προσευχηθούν, ο κ. Ρακιντζής έδωσε μια πιο αισιόδοξη πλευρά του θέματος: «Ας το πάρουμε διαφορετικά: Σήμερα θα υποκλιθούν στην Αγία Σοφία κάποια εκατομμύρια μουσουλμάνοι, ας το δούμε έτσι. Το θέμα είναι διμερές, δεν αφορά κανέναν άλλο. Μόνο οι Έλληνες έχουν αυτόν τον δεσμό με την Αγία Σοφία, κανένας άλλος λαός», δήλωσε.

Ακούστε το νέο του single παρακάτω:

Η συμμετοχή του στην Eurovision 2002, που κατέλαβε την 17η θέση:

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    «Ξαμολήστε τον κύριο Φλώρο (τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ) μπας και γίνει τίποτα»

    Αυτά δεν λέγονται ούτε με χαμόγελο. Εκτός κι αν ο κος Ρακιντζής είναι (και αυτός!) νοσταλγός άλλων εποχών και το δηλώνει με νόημα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *