Ελλάδα: Τον Νοέμβριο το τραγούδι της Stefania για την Eurovision 2021;

Επειδή δεχθήκαμε πολλά μηνύματα τις τελευταίες ώρες, αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε αυτό το άρθρο για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους. Σύμφωνα με άρθρο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, 3/7, με αφορμή και την κυκλοφορία του Friday από την Stefania, αναφέρεται ότι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2021 έχει ήδη γραφεί και θα δοθεί στην δημοσιότητα τον Νοέμβριο. Ας δούμε όμως τι πραγματικά ισχύει.

Αρχικά ότι ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι ARCADE έχουν ήδη ξεκινήσει την δουλειά τους για την επόμενη eurovision είναι γνωστό και είναι κάτι που τόσο εμείς εδώ γράψαμε σε παλαιότερο μας άρθρο, αλλά αποκάλυψε και η Stefania στην πρόσφατη ρ/δ της συνέντευξη στον Γιώργο Χαριζάνη και το Mr Music Show.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες δεν έχει γραφεί μόνο ένα τραγούδι και δεν υπάρχει κάτι ολοκληρωμένο ακόμα. Είναι αλήθεια ότι όλη η ομάδα περιμένει την Stefania να μπορέσει να πετάξει στην Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη ηχογράφηση και να αρχίσουν να μορφοποιούν το υλικό που έχουν στα χέρια τους.

Αυτό που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση είναι ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα το τραγούδι τον Νοέμβριο. Μέχρι τότε δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει φτάσει στην τελική του μορφή το όποιο πιθανό τραγούδι, θα αποτελέσει την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021, αλλά κυρίως το πότε θα ανακοινωθεί η συμμετοχή μας, θα εξαρτηθεί από τον προγραμματισμό της ΕΡΤ.

Όπως είδαμε φέτος υπήρξε αρκετή Eurovision στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, κάτι που η παρούσα διοίκηση επιθυμεί και για την επόμενη χρονιά, ίσως και σε μεγαλύτερη δόση. Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν, να δούμε και του χρόνου κάποια ειδική εκπομπή για τον διαγωνισμό. Οι όποιες πάντως αποφάσεις δεν θα παρθούν νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο. Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα ο νέος διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, διεύθυνση στην οποία θα ανήκουν ως τμήμα και οι διεθνείς σχέσεις της ΕΡΤ.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η ελληνική συμμετοχή το νωρίτερο θα αποκαλυφθεί αρχές Φεβρουαρίου. Αφού πρώτα γυριστεί το video clip και στα πλαίσια κάποιες εκπομπής που θα μεταδώσει την επόμενη σεζόν η ΕΡΤ για την Eurovision.

Μην πιστεύετε λοιπόν ημερομηνίες και deadlines ακόμα, αφενός γιατί είναι νωρίς και αφετέρου γιατί οι άνθρωποι που θα ασχοληθούν με το ζήτημα δεν έχουν αναλάβει ακόμα τις θέσεις τους.

Υπομονή λοιπόν και με την ελπίδα ότι και το 2021 θα έχουν ένα εξίσου καλό υλικό με το φετινό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *