Η Δέσποινα Σάββα δηλώνει παρούσα για την Eurovision, τόσο για Ελλάδα όσο και για την Κύπρο!

Για την 15χρονο ομογενή μας, που κατάφερε να φθάσει μέχρι τους 20 του The Voice της Αυστραλίας, σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο. Η ταλαντούχα Δέσποινα Σάββα λίγο μετά την έξοδο της από το talent show κοινοποίησε σε insta story το άρθρο μας, ζητώντας από τους θαυμαστές της να απαντήσουν με ποια χώρα θα ήθελαν να την δουν να εκπροσωπεί στο διαγωνισμό της Eurovision, Ελλάδα ή Κύπρο; Με αυτή της την ανάρτηση λοιπόν και η Δέσποινα Σάββα, δηλώνει παρούσα για τον διαγωνισμό!

Στην ψηφοφορία των ακολούθων της στο Instagram, την Ελλάδα προτίμησαν το 69% και την Κύπρο το 31%.

Η νεαρή τραγουδίστρια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έχει κυπριακή καταγωγή. Επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση το «I Don’t Wanna Be You Anymore» της Billie Eilish, που κατά δήλωσή της είναι και το πρότυπό της. Με την εμφάνιση της, κατάφερε να γυρίσει τις καρέκλες και των τεσσάρων κριτών του show ( Boy George, Delta Goodrem, Kelly Rowland και Guy Sebastian), οι οποίοι έδωσαν σκληρή μάχη για το ποιος θα την αποκτήσει στην ομάδα του.

Η Δέσποινα Σάββα κατάφερε να φθάσει μέχρι και τα Showdowns, ένα βήμα δηλαδή πριν τον Ημιτελικό. Όπως στην πρώτη της εμφάνιση της στο σόου, έτσι και στην τελευταία, ερμήνευσε, ξανά, ένα τραγούδι της αγαπημένης της Billie Eilish, με τίτλο Bellyache.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας η Δέσποινα Σάββα έχει ήδη προκαλέσει το εγχώριο ενδιαφέρον και ο Ηλίας Κοκοτός, project manager της Dream Team, της έχει προτείνει συνεργασία. Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν να την δούμε να μας απασχολεί στο μέλλον!

Θα μπορούσε η Δέσποινα Σάββα να εκπροσωπήσει μία από τις δύο χώρες στην Eurovision στο μέλλον;

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Άντε και στέλνουμε την 15χρονη άγνωστη ομογενή, χωρίς εμπειρία ή κάποια στοιχειώδη δισκογραφία. Το Billie Eilish style τραγούδι ποιος θα της το γράψει; ο Κοντόπουλος φαντάζομαι, ε;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *