Ιταλία: Αφιερωμένο στους μεγάλους τραγουδοποιούς η τρίτη βραδιά του Sanremo 2021!

Σε συνέντευξη του ο Amadeus στην Sorrisi αναφέρει ότι η τρίτη βραδιά του Sanremo 2021 θα είναι αφιερωμένη στους Ιταλούς τραγουδοποιούς και σε σπουδαία τραγούδια της ιταλικής μουσικής, όχι όμως απαραίτητα συνδεδεμένα με το Sanremo, όπως έγινε δηλαδή φέτος. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, θα διατηρήσει την βαθμολογία της ορχήστρας και των μελών των φωνητικών σε αυτή την βραδιά, η οποία θα προσμετράται κανονικά στο τελικό αποτέλεσμα.

Η Πέμπτη 4 Μαρτίου, θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη στην ιταλική σύνθεση τραγουδιών, που δεν συνδέεται απαραίτητα με τον Σαν Ρέμο . Η ψηφοφορία θα είναι αυτή της ορχήστρας και θα είναι μέρος του διαγωνισμού,

Amadeus

Εκτός από την ελπίδα ότι η επόμενη έκδοση του τραγουδιστικού γεγονότος θα γίνει τρόπος « επιστροφής στο φυσιολογικό », ο Amadeus επιβεβαίωσε πλήρως την ομάδα του περασμένου έτους, με τον Gaetano Castelli στη σκηνογραφία, τον Stefano Vicario για τη σκηνοθεσία και τον Mario Catapano για τα φώτα.

To Sanremo 2021 θα διεξαχθεί από τις 2 έως και τις 6 Μαρτίου, στο Teatro Ariston της μικρής πόλης της Λιγουρίας. Μέχρι στιγμής η RAI δεν έχει επιβεβαιώσει αν ο εκπρόσωπος της Ιταλίας θα επιλεγεί και το 2021 μέσω του Sanremo ή θα προτιμηθεί κάποια άλλη επιλογή.

Πηγή: Sorrisi
1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] director Amadeus has confirmed in an interview with Italian outlet Sorrisi that he will return as the director for Sanremo […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *