Ιταλία: Ο Amadeus έχει ήδη προετοιμάσει τον κανονισμό για το Sanremo 2021 | Διατηρούνται οι δύο κατηγορίες του φεστιβάλ!

Σημαντικές ειδήσεις έχουμε από την Ιταλία. Σύμφωνα με το Sorrisi TV, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό περιοδικό της χώρας, ο Amadeus έχει ήδη έτοιμο τον κανονισμό για το Sanremo 2021. Οι δύο κατηγορίες του Φεστιβάλ που επανήλθαν στην φετινή διοργάνωση, θα παραμείνουν ως έχουν και στην επόμενη.

Ο Amadeus που παραμένει καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής της σπουδαίου ιταλικού φεστιβάλ και για το 2021, είχε σχετικές συναντήσεις το προηγούμενο διάστημα. Αφού συναντήθηκε με τον σκηνογράφο Gaetano Castelli και τον σκηνοθέτης Stefano Vicario, παρουσίασε τον νέο κανονισμό στον σκηνοθέτη του Raiuno Stefano Coletta.

Όπως και στο φετινό Sanremo, θα υπάρχουν οι δύο κατηγορίες των νέων και των καταξιωμένων καλλιτεχνών, κάτι που o Claudio Baglioni, προηγούμενος καλλιτεχνικός διευθυντής είχε αλλάξει, αφήνοντας μόνο την κατηγορία των καταξιωμένων καλλιτεχνών και πραγματοποιώντας σε προγενέστερο χρόνο, τον διαγωνισμό για τους νέους καλλιτέχνες, όχι όμως στο Teatro Ariston και στα πλαίσια του Φεστιβάλ του Sanremo.

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερες ειδήσεις για το Sanremo 2021. Το σημαντικότερο που πρέπει να απαντηθεί είναι, αν θα πραγματοποιηθεί αργότερα από την συνηθισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του, δηλαδή στις αρχές Φεβρουαρίου και αν θα συνεχίσει να επιλέγεται ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision μέσα από το ιστορικό φεστιβάλ της Λιγουρίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Sanremo 2021!

Πηγή: Sorrisi
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *