Κύπρος: Μία ακόμη τραγουδιστρία προστίθεται στην λίστα για την Eurovision 2021!

Η λίστα των υποψηφίων μνηστήρων για την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2021 όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει. Μία ακόμη καλλιτέχνης που το όνομα της είχε εμπλακεί το 2019 για την Ελλάδα όμως, αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον επόμενο διαγωνισμό.

Σε συνέντευξη της στο κυπριακό περιοδικό Hello, η Έλενα Τσαγκρινού δηλώνει ότι είναι έτοιμη και την ενδιαφέρει φυσικά να συμμετάσχει στην Eurovision, είτε με την Ελλάδα, είτε με την Κύπρο.

Το 2019 το όνομά σου είχε ακουστεί πολύ έντονα για να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στην Eurovision. Θα ήθελες να πάρεις μέρος; Ποιες θα ήταν οι ιδανικές συνθήκες που θα έλεγες το “ναι”;

Η Eurovision είναι ένας θεσμός που παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια – είναι αξιοθαύμαστο το να βλέπεις τόσους καλλιτέχνες και τόσα διαφορετικά είδη μουσικής σε μία μεγάλη και φαντασμαγορική γιορτή. Αν βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι, θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να πάρω μέρος στον διαγωνισμό.

Θα σκεφτόσουν να εκπροσωπούσες και την Κύπρο στην Eurovision;

Όπως ανέφερα και πριν, θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να πάρω μέρος στον διαγωνισμό. Είτε με την Ελλάδα, είτε με την Κύπρο, θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Έλενα Τσαγκρινού, στο περιοδικό Hello Κύπρου για Eurovision.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το ΡΙΚ για το 2021 θα επιλέξει ως εκπρόσωπο είτε γνωστό καλλιτέχνη σε Ελλάδα και Κύπρο, είτε καλλιτέχνη κυπριακής καταγωγής. Για τα ονόματα που ήδη φημολογούνται για την εκπροσώπηση της Κύπρου στο διαγωνισμό μπορείτε να δείτε σε προηγούμενα άρθρα μας ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Παρακάτω ακούστε το τελευταίο τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού, Amore:

Θα θέλατε να δείτε την Έλενα Τσαγκρινού στον διαγωνισμό της Eurovision για την Κύπρο;

Πηγή: Hello CY
2 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] be internally-selecting Stefania, Elena Tsagkrinou was among the names being rumoured for Greece. As reported by Eurovision Fun, she expressed interested in Eurovision participation in a recent […]

  2. […] be internally-selecting Stefania, Elena Tsagkrinou was among the names being rumoured for Greece. As reported by Eurovision Fun, she expressed interested in Eurovision participation in a recent […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *