Κύπρος: Συζητήσεις με τρεις καλλιτέχνες αναφέρει το ρεπορτάζ του Έθνος!

Σημαντικό ρεπορτάζ φιλοξενεί το τεύχος του Έθνος της Κυριακής που κυκλοφορεί σήμερα, σχετικά με τις κινήσεις του ΡΙΚ για την Eurovision 2021. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το TV Έθνος, οι άνθρωποι του ΡΙΚ έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για τον επόμενο διαγωνισμό με τρεις καλλιτέχνες.

Στο ΡΙΚ στρέφεται το ενδιαφέρον

Η απόφαση του ΡΙΚ, να μην εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2021 από τον Sandro, που θα εκπροσωπούσε την χώρα στον φετινό ακυρωθέντα διαγωνισμό, ήταν φυσικό να προκαλέσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων και Κύπριων καλλιτεχνών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Eurovision, και να στρέψουν τα βλέμματα τους προς την Κύπρο.

Τις προηγούμενες ημέρες διαβάσαμε τις συνεντεύξεις τόσο του Ίαν Στρατή, όσο και του Βαγγέλη Κακουριώτη, που αμφότεροι εξέφρασαν την επιθυμία τους να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με το TV Έθνος, οι άνθρωποι του ΡΙΚ έχουν προβεί σε συζητήσεις με τρεις καλλιτέχνες, προκειμένου να ερευνήσουν και να βολιδοσκοπήσουν διαθέσεις αρχικά. Εξάλλου είμαστε στα μέσα Ιουλίου ακόμη και χρόνος υπάρχει. Ας πάμε όμως να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι καλλιτέχνες.

Ήβη Αδάμου

Η Ήβη Αδάμου εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 2012, καταλαμβάνοντας την 16η θέση, με το La la love του Alex Papaconstantinou. Είναι γνωστό ότι πέρσι ήταν από τα πρώτα ονόματα που της προτάθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα της στο Ρότερνταμ, αλλά η πρόσφατη γέννηση του παιδιού της, ήταν απαγορευτική για την ίδια. Λέτε φέτος να πει το μεγάλο ναι;

Βαγγέλης Κακουριώτης

Είναι ο μόνιμος πόθος πολλών Ελλήνων και Κυπρίων eurofans για τον διαγωνισμό. Τα τελευταία δύο χρόνια το όνομα του παίζει τόσο για την Κύπρο, όσο και για την Ελλάδα. Πέρσι στα MAD VMA τραγούδησε με το Luca Hanni, την ελληνοαγγλική εκδοχή της συμμετοχής του δεύτερου στο διαγωνισμό, She Got Me. Είναι πολύ πιθανό να είναι και η πρόταση της Panik.

Ίαν Στρατής

Έφτασε πολύ κοντά φέτος να πάρει αυτός το χρίσμα, αφού μαζί με τον Sandro ήταν οι δύο τελικοί υποψήφιοι του ΡΙΚ. Γνωρίζουμε μάλιστα ότι ηχογράφησε και ένα πιθανό υποψήφιο τραγούδι, το οποίο όμως στην συνεχεία δεν ήταν αυτό που επιλέχθηκε για τον Sandro. Όπως και ο Κακουριώτης, ο Ίαν Στρατής σε πρόσφατη συνέντευξη του έδειξε ότι είναι εδώ στην υπόθεση Eurovision και μπορεί να τον υπολογίζουν.

Η Stefania έτοιμη να μπει στην μάχη

Στο σχετικό ρεπορτάζ όπως βλέπετε αναφέρονται και όλες οι ειδήσεις που γνωρίζουμε για την ελληνική συμμετοχή. Την ρ/φ συνέντευξη της Stefania στο Plus Radio, την κυκλοφορία του Friday, αλλά και την “συνεργασία” με τον Τσιτσιπά για την Eurovision. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η δήλωση της Stefania, για την οποία διαβάσατε πρώτα στο Eurovision Fun, ότι ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει ήδη γράψει κάποιο (κάποια γνωρίζουμε εμείς) τραγούδι και ότι ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα για να το ηχογραφήσει.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το στάδιο των ελληνικών προετοιμασιών για την Eurovision 2021 μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας άρθρο.

Μέχρι τότε όμως απολαύστε για μία ακόμα φορά το Friday:

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *