Μιχάλης Ρακιντζής: “Η Eurovision ήταν πολύ φρου φρου, ήμουν ένα ξένο σώμα εκεί. Ήταν τρολ το S.A.G.A.P.O.”

Στην επικαιρότητα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Μιχάλης Ρακιντζής. Μετά την πρωινή του εμφάνιση στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, “Αταίριαστοι”, το βράδυ της Παρασκευής (24/7) ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στην ΕΡΤ, στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτο. Μεγάλο μέρος της συνέντευξης αναλώθηκε στην συμμετοχή του Μιχάλη Ρακιντζή στην Eurovision 2002, με το περιβόητο πλέον S.A.G.A.P.O.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρθηκε στην αγάπη ακόμα των fans του στο S.A.G.A.P.O., αφού όπως χαρακτηριστικά είπε, το τραγούδι απολαμβάνει πάντοτε στις συναυλίες του, τις εντονότερες αντιδράσεις μαζί με την μεγαλύτερη ίσως επιτυχία του, Δικός Σου Για Πάντα.

Ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρει ότι το S.A.G.A.P.O. το έγραψε αποκλειστικά για τον διαγωνισμό σε ένα βράδυ και το επόμενο πρωί το κατέθεσε στην ΕΡΤ.

Όταν έφτασε στην διοργάνωση ένοιωθε ξένο σώμα εκεί, αλλά συνάντησε και ένα εχθρικό κλίμα, αφού όπως ανέφερε όλοι όσοι παρακολουθούν στενά τον διαγωνισμό και βρίσκονταν εκεί, γνώριζαν το αρνητικό κλίμα και τις αντιδράσεις που υπήρχαν στην Ελλάδα, αμέσως μετά την επιλογή του στον εθνικό τελικό μας.

Τέλος, παραδέχεται ότι το S.A.G.A.P.O. ήταν ένα τραγούδι τρολ για τον διαγωνισμό, κάτι που δεν κατάφερε να περάσει όμως στο κοινό, όπως έγινε π.χ. με τους Lordi.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 36,30:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *