Μολδαβία: Το τραγούδι της Natalia Gordienko στην Eurovision 2021 θα μας θυμίσει …! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η Natalia Gordienko επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2021 και πλέον μπορούμε να σας μεταφέρουμε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Η συμμετοχή που θα ερμηνεύσει η Natalia στο Ρότερνταμ τον επόμενο χρόνο, δεν θα έχει καμία σχέση με το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνίζονταν στο φετινό διαγωνισμό.

H Dream Team έχει έτοιμη την συμμετοχή της Natalia Gordienko

Ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει την Dream Team, είναι η οργάνωση και η μεθοδική της δουλειά. Έτσι, όπως αποκάλυψε η Stefania για την ελληνική συμμετοχή ότι είναι έτοιμη, πάντα σε λογικά πλαίσια μιλώντας, αφού είναι μόλις Ιούλιος και το όποιο τραγούδι θα υποστεί πολλές αλλαγές μέχρι την παρουσίαση του, το ίδιο ισχύει και για την συμμετοχή της Μολδαβίας. Δημήτρης Κοντόπουλος και Philipp Kirkorov έχουν κάτι ετοιμάσει το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην Gordienko.

Αρχικά να πούμε γιατί το είδαμε να γράφεται σε άλλες ιστοσελίδες, δεν τίθεται ζήτημα η Natalia Gordienko να πάει στο διαγωνισμό με τραγούδι άλλων συνθετών. Η ίδια είχε δηλώσει ότι ανέκαθεν το όνειρο της και προϋπόθεση για να συμμετάσχει ξανά στην Eurovision, ήταν αυτό να γίνει με την Dream Team.

Πως θα μοιάζει το τραγούδι της Natalia Gordienko;

Ας πάμε τώρα στο τραγούδι. Το πρώτο στοιχείο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν θα έχει καμία σχέση με το Prison, την φετινή δηλαδή συμμετοχή της Natalia Gordienko. Το τραγούδι θα είναι dance…πολύ dance! Ο ήχος του και όχι η μελωδία του, μπορούμε να πούμε ότι θα θυμίζει το τραγούδι της Maruv, με το οποίο θα εκπροσωπούσε την Ουκρανία στην Eurovision 2019, το Siren Song δηλαδή.

Η εκρηκτική παρουσία της Natalia Gordienko, σε συνδυασμό με ένα τέτοιο τραγούδι, αλλά και η σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού ευελπιστούν από την Dream Team ότι θα φέρει ένα συνολικά πολύ καλό αποτέλεσμα.

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται η Natalia Gordienko να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη ηχογράφηση του τραγουδιού, που θα έχει ως τίτλο μια λέξη που ταιριάζει με την παρουσία της. Ο χρόνος είναι αρκετός ώστε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου να έχει δρομολογηθεί και το video clip της συμμετοχής.

Με διαφορετική στρατηγική για την Eurovision 2021 λοιπόν η Natalia Gordienko. Μέχρι τότε όμως ας θυμηθούμε το Prison, με το οποίο θα εκπροσωπούσε στον φετινό διαγωνισμό την χώρα της Μολδαβία:

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ανδρέας Τράσας
    Ανδρέας Τράσας says:

    Θαυμάσια νέα !!!
    Πιστεύω πως του χρόνου η Μολδαβία θα είναι φαβορί εφόσον όντως το τραγούδι θυμίζει Maruv
    Αν και μου άρεσε το Prison θα ηταν πολύ ενδιαφέρον να κινηθούν προς μια αλλη ” κατεύθυνση ” που θα μπορούσε να φέρει ξανά τη Μολδαβία στη δεκάδα
    Ένα απο τα τραγούδια της Natalia το Аривидерчи το οποίο θυμίζει λίγο Siren Song …
    Καλή Επιτυχία!!!!!

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Ο Φωκάς έχει πει σε όλες τις συνεντεύξεις του ότι σε μια χρονιά ποτέ δεν παίρνει δύο όμοια τραγούδια σε είδος γιατί δε θέλει να υπάρχουν συγκρίσεις… Και όντως αν κοιτάξει κάνεις τις συμμετοχές του ανά χρονιά η μία θα είναι μπαλάντα και η άλλη dance (π.χ. 2008)…. Οπότε ερωτώ εγώ η Stefania θα μας εκπροσωπήσει με μπαλάντα;;;;!!;;;!!!!!

    Απάντηση
  3. Manos
    Manos says:

    Στεφανία δεν θα είναι χορευτικό εξάλλου η dream team ποτέ δεν έχει αναλαβει 2 τραγούδια ίδιου είδους κρίμα περίμενα χορευτικό τραγούδι

    Απάντηση
  4. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Βλέπω τον Κοντόπουλο να δίνει εκεί ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει στο συρτάρι του και τη Στεφανία να ερμηνεύει κανένα Friday 2.0. #flop

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *