Ολλανδία: Στο Ahoy ο εθνικός τελικός για την Junior Eurovision 2020 | Δοκιμή για την Eurovision 2021!

Η Ολλανδία μαζί με την Λευκορωσία είναι οι μοναδικές χώρες που δεν έχουν απουσιάσει από κανένα διαγωνισμό της Junior Eurovision μέχρι στιγμής. Μάλιστα ο εθνικός τελικός για τον παιδικό διαγωνισμό στην Ολλανδία, το Junior Songfestival, είναι πολύ δημοφιλής αφού πολλά νεαρά αστέρια ξεκίνησαν από εκεί. Ένα από αυτά φυσικά και η Stefania μας. Η δημόσια τηλεόραση λοιπόν της χώρας ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει το Junior Songfestival 2020, στις 26 Σεπτεμβρίου στο Ahoy Arena, το ίδιο χώρο που θα διεξαχθεί και η Eurovision 2021.

Τον βηματισμό της προσπαθεί να βρει η Ευρώπη, μετά την λαίλαπα του κορωνοιού που την χτύπησε τους προηγούμενους μήνες. Στα πλαίσια του σταδιακού ανοίγματος όλων των δραστηριοτήτων, το Ahoy Arena άνοιξε τις πύλες του ξανά για εκδηλώσεις, πάντα φυσικά με τους περιορισμούς που έχουν θεσπιστεί για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στις 26 Σεπτεμβρίου λοιπόν οι υποψήφιοι για την ολλανδική εκπροσώπηση στην Junior Eurovision 2020 θα διαγωνισθούν στην Ahoy Arena. Το μοναδικό κοινό που θα είναι στις εξέδρες του Ahoy, εκτός φυσικά από το απαραίτητο τεχνικό προσωπικό, θα είναι οι συγγενείς των διαγωνιζόμενων.

Μέχρι πρότινος το Junior Songfestival λάμβανε χώρα στο Θέατρο Hanzehof στην πόλη Ζούτπχεν.

Το ολλανδικό υπουργείο υγείας έχει ανακοινώσει το απαραίτητο πρωτόκολλο ασφαλείας, σύμφωνα με το οποίο το Ahoy Arena λειτουργεί από την 1η Ιουλίου. Συγκεκριμένα:

  • Όλοι οι παρευρισκόμενοι πρέπει να κάνουν προ-έλεγχο, επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν συμπτώματα COVID-19. Αυτό είναι ένα ερωτηματολόγιο, όχι ένα πραγματικό τεστ για τον κορονοϊό.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να καθίσουν και να παραμείνουν καθισμένοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
  • Απαιτείται απόσταση 1,5 μέτρων μεταξύ κάθε παρευρισκόμενου. Αυτό ισχύει επίσης για οικογένειες και άτομα που ζουν σε ένα κοινό νοικοκυριό.
  • Οι συμμετέχοντες δεν επιτρέπεται να φωνάζουν ή να τραγουδούν δυνατά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Αυτός ο κανόνας ισχύει επίσης σε γήπεδα ποδοσφαίρου και χώρους λατρείας. Μόνο αυτοί στη σκηνή επιτρέπεται να παίζουν και πρέπει να διατηρούν την απόσταση μεταξύ τους.

Φυσικά ελπίζουμε ότι οι παραπάνω περιορισμοί θα χαλαρώσουν μέχρι τον επόμενο Μάιο, όπως και να έχει πάντως είναι μια αρχή και μία πρώτη πρόβα και για τον κανονικό διαγωνισμό της Eurovision.

Πηγή: wiwibloggs

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *