Ο Βαγγέλης Κακουριώτης στέλνει μήνυμα στο ΡΙΚ και δηλώνει έτοιμος να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2021!

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς καλλιτέχνες της νέας γενιάς, ενώ το όνομα του τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στους πιθανούς εκπροσώπους τόσο της Ελλάδας, όσο και της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision. Μίλαμε φυσικά για τον Βαγγέλη Κακουριώτη που σε συνέντευξη που δημοσιεύει το περιοδικό Hello, δηλώνει ότι το θέμα Eurovision είναι κάτι που απασχολεί τόσο τον ίδιο, όσο και τους συνεργάτες του και ότι είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021!

– Νέος, ταλαντούχος, pop…ular με εκρηκτικό ταπεραμέντο στη σκηνή. Όλα τα φόντα για Eurovision. Είναι ακόμα μια από τις επιθυμίες σου και αν θα ήθελες (που ξέρουμε ότι έχει γίνει προσέγγιση ή νύξη) να εκπροσωπούσες την Κύπρο.

Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με τους συνεργάτες μου σχετικά με την Eurovision. Εγώ νιώθω και είμαι έτοιμος για μια τέτοια κίνηση! Η Κύπρος πάντα με στήριζε σε κάθε μου βήμα, θα είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή αν μου δοθεί η ευκαιρία να την στηρίξω και εγώ!

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη στο Hello.

Θυμίζουμε ότι το ΡΙΚ για την επόμενη χρονιά θα επιλέξει με εσωτερική ανάθεση τον εκπρόσωπο του στην Eurovision και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, θα είναι είτε κάποιος γνωστός καλλιτέχνης σε Ελλάδα και Κύπρο, είτε κάποιος κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνης.

O Bαγγέλης Κακουριώτης κυκλοφόρησε με την Panik πριν λίγες ημέρες το νέο του τραγούδι, με την υπογραφή του Φοίβου. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Θα θέλατε να δείτε τον Βαγγέλη Κακουριώτη να εκπροσωπέι την Κύπρο στην Eurovision 2021;

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν πάει και εχει χορευτικό τραγούδι θα βγουν να λένε ότι αντιγράφει τον Ελβετό το ’19 που αντέγραφε την Φουρέιρα…
    Αλλά σαν καλλιτέχνης δεν μου αρέσει,ο θεός βοηθός για την Κύπρο μας αν τελικα τον επιλέξει το Ρικ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *