Ο κορωνοϊός άφησε μόνιμα κινητικά προβλήματα σε Κύπριο eurostar | Το μήνυμα που στέλνει (Βίντεο)

Μια πραγματική θλιβερή ιστορία διαβάσαμε σήμερα στον ANT1 Cyprus. Ο κορωνοϊός άφησε μόνιμα κινητικά προβλήματα σε Κύπριο τραγουδιστή, που εκπροσώπησε μάλιστα την χώρα του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Πρόκειται για τον Αναστάζιο, που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 1990. Την είδηση έκανε γνωστή μία άλλη eurostar, η Έλενα Πατρόκλου, με βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με μήνυμα του Αναστάζιο, σε όλους τους ανεγκέφαλους που ακόμα και τώρα επιμένουν να αντιτίθενται στα μέτρα προφύλαξης και τις οδηγίες των ειδικών.

Ο αγαπητός καλλιτέχνης από την Κύπρο, προσεβλήθη με κορωνοϊό και στις 23 Μαρτίου έπεσε σε κώμα για 21 ολόκληρες μέρες. Ενώ αποθεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό, νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο και αναμένεται αρχές Αυγούστου να πάρει εξιτήριο. Ωστόσο, τα κατάλοιπα που του αφήνει ο ιός θα τον ακολουθούν για μια ζωή, αφού οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι για το υπόλοιπο τη ζωή τους θα έχει κινητικά προβλήματα.

Παρακαλώ φοράτε την μάσκα σας, κρατάτε τις αποστάσεις σας. Δεν θα θέλατε να είστε στη θέση μου.

Η Έλενα Πατρόκλου γράφει στο προφίλ της για την περιπέτεια που περνά ο καλός της φίλος Αναστάζιο, αλλά απευθύνεται και σε όλους αυτούς, που δεν λαμβάνουν σοβαρά την κατάσταση ή έχουν χαλαρώσει.

Ο αγαπημένος μου φίλος Αναστάζιο από την Κύπρο προσεβλήθη με κορονοϊό και στις 23 μαρτίου έπεσε σε κώμα. Οι θεράποντες ιατροί προβλέπουν να του δώσουν εξιτήριο Αρχές Αυγούστου. Μιλάω καθημερινά μαζί του. Σήμερα μου ειπε οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι τα κατάλοιπα που θα του αφήσει ο κορονοϊός είναι μόνιμα κινητικά προβλήματα! Μην χαλαρώνετε, δεν είναι αστείο, βιώνω τον γολγοθά του ανθρώπου αυτού καθημερινά και οι πόνοι στις αρθρώσεις που έχει κάθε πρωί είναι αβάσταχτοι! Οι γιατροί του συνέστησαν εφόρου ζώης να παίρνει μια αγωγή η οποία αργά η γρήγορα θα του επηρεάσει τα νεφρά. Stay healthy!

Εμείς ευχόμαστε περαστικά στον Αναστάζιο και η προσωπική του ιστορία να γίνει έστω ένα μάθημα, σε όλους όσους θέλουν να παίξουν με το πιο ακριβό ανθρώπινο αγαθό. Την ζωή!

Πηγή: ANT1 Cyprus
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *