Πολωνία: Η Alicja υπέβαλε υποψήφια τραγούδια και αναμένει την απάντηση της δημόσιας τηλεόρασης!

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Alicja Szemplinska, που θα εκπροσωπούσε την Πολωνία στην Eurovision 2020, ανέφερε ότι έχει ήδη καταθέσει τις προτάσεις της στην δημόσια τηλεόραση της χώρας της και αναμένει τώρα την απόφαση της τελευταίας, προκειμένου να μάθει αν θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει εκ νέου την Πολωνία στην Eurovision 2021 ή αν θα αναζητηθεί νέος εκπρόσωπος για τον επόμενο διαγωνισμό.

Η Alicja όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη της δεν έχασε χρόνο και όλο το προηγούμενο διάστημα ηχογραφούσε διάφορα υποψήφια τραγούδια, τα οποία έστειλε στην πολωνική δημόσια τηλεόραση, με την ελπίδα κάποιο από αυτά να αρέσει στους αρμόδιους που ασχολούνται με τον διαγωνισμό. Νωρίτερα η καλλιτέχνης είχε τονίζει ότι η TVP θα την επιλέξει εκ νέου ως εκπρόσωπο της χώρας στον διαγωνισμό, μόνο αν έχει και το κατάλληλο τραγούδι.

Πάντως τοπικά μέσα αναφέρουν ότι θα είναι απίθανο η TVP να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για την Eurovision 2021, προτού ολοκληρωθεί η Junior Eurovision 2021, που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρσοβία στις 29 Νοεμβρίου.

Η Alicja μετά την νίκη της στον εθνικό τελικό της Πολωνίας, θα εκπροσωπούσε την χώρα της στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Empires:

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Πολύ δυνατή φωνή.
    Ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο τραγούδι γιατί αυτό που είχε για φέτος δε μου άρεσε καθόλου.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *