Σλοβενία: Ανοιχτή πρόσκληση σε δημιουργούς για την συμμετοχή της Ana Soklič στην Eurovision 2021!

H δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας (RTSVLO) ανακοίνωσε νωρίτερα ότι θα προβεί σε ανοιχτή διαδικασία για την επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Ana Soklič στην Eurovision 2021. Σλοβένοι και μη δημιουργοί έχουν το δικαίωμα να στείλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Η δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας είναι μία από τις 20 τηλεοράσεις που έχουν επιβεβαιώσει τον ίδιο καλλιτέχνη και για την Eurovision 2021. Έτσι, η Ana Soklič που ήταν η νικήτρια του ΕΜΑ 2020 θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την χώρα της στον διαγωνισμό, κάτι που η πανδημία του κορωνοιού την εμπόδισε τη φετινή χρονιά.


Οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί από όλο τον κόσμο μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους, στην ηλεκτρονική φόρμα της σλοβένικης δημόσιας τηλεόρασης, που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς τη γλώσσα, παρά οι γενικοί περιορισμοί του διαγωνισμού της Eurovision.

Για να στείλετε συμμετοχή δείτε ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Λεπτομέρειες για τον τρόπο ανάδειξης του τραγουδιού που θα αποτελέσει την συμμετοχή της Σλοβενίας στην Eurovision 2021 θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου πάντως το αργότερο θα ανακοινωθεί η λίστα με τα υποψήφια τραγούδια. Η λίστα αυτή θα προκύψει από μία επιτροπή που θα συστήσει η RTVSLO για τον σκοπό αυτό.

Στην Eurovision 2020 η Ana Soklič θα εκπροσωπούσε την χώρα της με το Voda:

1 reply
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Και αυτή είναι η απολύτως σωστή διαδικασία, εφόσον ο ερμηνευτής έχει ήδη επιλεγεί. Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους, εντός και εκτός της χώρας, για τραγούδια φτιαγμένα για την ερμηνεύτρια. Η ΕΡΤ βλέπει ή είναι κλεισμένη πάλι στον αυτιστικό της μικρόκοσμο;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *