Breaking News: Πρόταση σε Κόνι Μεταξά και Τάσο Ξιαρχό για την Eurovision 2021;

Σύμφωνα με τον δημοφιλή τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και πατέρα της Κόνι Μεταξά, το ζευγάρι που κέρδισε το J2US, Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά έχουν δεχθεί πρόταση ή πρόκειται να δεχθούν πολύ σύντομα, προκειμένου να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Eurovision. Ο Λευτέρης Πανταζής δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για την Ελλάδα ή την Κύπρο.

Την δήλωση την πραγματοποίησε χθες βράδυ (14/7) κατά την παρουσίαση του νέου δίσκου του Άκη Δείξιμου.

H Κόνι βγήκε νικήτρια στο J2US και το περίμενα. Πέντε χρόνια που ήταν στην Αμερική ήξερα πόσο δούλεψε. Από ότι άκουσα τους έχουν κάνει ήδη πρόταση ή θα τους κάνουν τωρα αυτές τις μέρες να πάνε στη Eurovision είτε με την Ελλάδα, είτε με την Κύπρο.

Λευτέρης Πανταζής

Σας υπενθυμίζουμε ότι την πρόταση προκειμένου το ζευγάρι να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, έκανε on air το μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US, Βίκη Σταυροπούλου. Αμέσως μετά τον τελικό και την νίκη τους, Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχός εξέφρασαν και οι ίδιοι την επιθυμία να διαγωνισθούν κάποια στιγμή στην Eurovision.

Φυσικά, μένει να αποδειχθεί η εγκυρότητα της δήλωσης του Λευτέρη Πανταζή. Η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα για το 2021 έχει επιβεβαιώσει την Stefania, οπότε για τον επόμενο διαγωνισμό, μόνο η Κύπρος θα μπορούσε να τους έχει προτείνει κάτι τέτοιο.

Θα παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και θα σας μεταφέρουμε τυχόν εξελίξεις.

Πηγή: fthis
1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σαν οπτικό θέαμα έχουν κάτι που το θέλει η eurovision(αν και ώρες ώρες φτάνει στα όρια του κιτς)… Μουσικά και φωνητικά όμως…και μη χειρότερα…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *