Coming out ως τρανς έκανε η Max Albertazzi – Ολλανδία JESC 2018

Σε μια πολύ γεναία πράξη μετέβη χθες η εκπρόσωπος της Ολλανδίας στην Junior Eurovision 2018, Max Albertazzi, όταν μοιράστηκε ανοιχτά, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ότι είναι τρανς άτομο.

Η 15χρονη τραγουδίστρια έγινε η πρώτη ανοιχτά τρανς καλλιτέχνιδα από την Junior Eurovision, τονίζοντας ότι αν και δυσκολεύτηκε να κάνει αυτή την κίνηση, ήρθε η ώρα να είναι ο εαυτός της και ότι ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο, η μουσική παραμένει το πάθος της.

Στην ανάρτησή της έγραψε συγκεκριμένα:

Δυσκολεύομαι να κάνω αυτήν την ανάρτηση, αλλά τελικά είμαι έτοιμη να ενημερώσω τον κόσμο! Είμαι τρανς, που σημαίνει ότι γεννήθηκα σε λάθος σώμα. Κατάφερα να σκεφτώ πολύ τελευταία και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν νιώθω σαν αγόρι. Με τόσους πολλούς οπαδούς και δουλειές που έχω κάνει, μου φάνηκε ακόμη πιο δύσκολο να το πω στον κόσμο, γνωρίζοντας ότι το «παρελθόν» μου θα παραμείνει στο Διαδίκτυο για πάντα. Παρ ‘όλα αυτά, είμαι ακόμα πολύ χαρούμενη που μπορώ επιτέλους να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι μέλος της LGBTQ+ κοινότητας. Θα μοιάζω διαφορετικά από στα εξωτερικά, αλλά θα μείνω το ίδιο στα εσωτερικα. Το πάθος μου είναι ακόμα μουσική και έχω τις ίδιες φιλοδοξίες.

https://www.instagram.com/p/CCjVd4uAdDN/?igshid=3rgvwnpj9agv

Ανάμεσα στα άτομα που έσπευσαν να την συγχαρούν για το θάρρος της, ήταν η NikkieTutorials, η online host της Eurovision 2020, η οποία τον Ιανουάριο έκανε επίσης coming out ως τρανς, καθώς και ο Matheu, ο περσινός εκπροσώπος της Ολλανδίας στην JESC.

Να υπενθυμίσουμε πως η Max συμμετείχε το 2018 στην Junior Eurovision στο Μινσκ, μαζί με την Anne Buhre και το τραγούδι Samen, καταλήγοντας στην 13η θέση.

https://youtu.be/09DJwGM-nAI

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *