Marilena Animando: Θα ήθελα πολύ να πάω στην Eurovision!

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο της single, Συνάντησε Με και χωρίς υπερβολή είναι ίσως και η επιτυχία του καλοκαιριού. Η Marilena Animando ένα φρέσκο πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας, σε συνέντευξη της στο Star εκφράζει την επιθυμία της να συμμετάσχει στην Eurovision και προσθέτει και αυτή το όνομα της, στους καλλιτέχνες που το τελευταίο διάστημα δηλώνουν παρών για τον διαγωνισμό.

Εκτός όμως από την Eurovision, η Marilena δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την συνεργασία της με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, έναν συνθέτη που έχει συνδέσει το όνομα του με τον διαγωνισμό της Eurovision, όσο έλαχιστοι.

Στο «Συνάντησέ Με» συνεργάζεσαι με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και την Βίκυ Γεροθόδωρου, ενώ προηγήθηκαν δύο singles με τον Θάνο Παπανικολάου. Πώς είναι για μία ανερχόμενη τραγουδίστρια να συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα δημιουργών;

Είναι μεγάλη τιμή, ενδιαφέρον και ταυτόχρονα πρόκληση να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Πάνω από όλα, όμως, είναι η εμπειρία, όλα εκείνα που συλλέγεις μέσα από την προσπάθεια και τη δημιουργική διαδικασία ώσπου να κυκλοφορήσει ένα κομμάτι.

Θα ήθελες να πάρεις μέρος στην Eurovision; Πώς φαντάζεσαι ότι θα ήταν μία τυχόν συμμετοχή σου;

Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός που απαιτεί πάρα πολλή δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα, συγκέντρωση, εστίαση στη λεπτομέρεια και ομαδική εργασία. Πιστεύω είναι εμπειρία ζωής, μεγάλη τιμή κι ευθύνη για ένα καλλιτέχνη να επιλεγεί να ανέβει σε αυτή τη σκηνή. Εννοείται πως θα το ήθελα! Φαντάζομαι μία συμμετοχή λαμπερή και με περιεχόμενο κι ευελπιστώ, εάν έρθει αυτή η στιγμή για ‘μένα, μαζί με την καλύτερη ομάδα, να χαρίσουμε στη χώρα μας μία επάξια συμμετοχή

Φυσικά όπως όλοι γνωρίζετε η Ελλάδα για την Eurovision 2021 έχει ήδη επιβεβαιώσει την Stefania. Αυτό σημαίνει ότι αν η Marilena επιθυμεί να διαγωνισθεί στον επόμενο διαγωνισμό θα πρέπει να το κάνει με την Κύπρο, που όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο μας άρθρο, στα τέλη του Αυγούστου θα ξεκινήσει τις διεργασίες για την επιλογή του εκπροσώπου για την Eurovision 2021.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι που έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος για την Marilena:

Θα θέλατε να δείτε την Marilena να συμμετέχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision;

Πηγή: Star
6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Γιατί κάθε χρόνο 9 στα 10 ονόματα που… “φημολογούνται” για να μας εκπροσωπήσουν δεν τα έχω καν ακουστά;;;!!! 😛

    Απάντηση
  2. ABC
    ABC says:

    Όπως είχε πει κάποτε η Ντένη Μαρκορά….”μα έχει καταντήσει μάστιγα χρυσέ μου!”.
    Ας μπει ένα φρένο σε όλες αυτές τις άσκοπες & συνάμα ανούσιες ειδήσεις με τον κάθε άσχετο καλλιτέχνη που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του &…..θέλει πολύ να πάει στην Eurovision.
    Πολλοί αντιμετωπίζουν την Eurovision λες & πρόκειται για το The Voice ή το X Factor. Υπεύθυνος γι αυτή την αντίληψη, τουτέστιν κατρακύλα, είναι & ο οδοστρωτήρας Ola Sand που έκανε οτιδήποτε μπορούσε στη διάρκεια της θητείας του για να αλλοιώσει βασικά στοιχεία του διαγωνισμού. Η Eurovision δεν είναι το “Να, η ευκαιρία”.
    Ρωτάει πχ μια κοπελίτσα ομογενής από την Αυστραλία σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο αν θέλουμε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Κάθε ένας με τον χαβά του.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *