Netflix Eurovision Movie: Ο Duncan Laurence αρνήθηκε πρόταση να παίξει στην ταινία!

Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της ταινίας Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, η επιτύχια της συνεχίζεται, όπως και των τραγουδιών που ακούγονται σε αυτήν. Ένα ερώτημα που μας απασχόλησε όλους ήταν γιατί δεν συμμετείχε στην ταινία ο περσινός νικητής του διαγωνισμού, Duncan Laurence; Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο manager του καλλιτέχνη.

Αρχικά να πούμε ότι τα γυρίσματα με τους eurostars έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Λονδίνο, αφού δηλαδή είχε νικήσει ο Duncan. Εύλογα λοιπόν γεννάται το ερώτημα, την στιγμή που η παραγωγή της ταινίας είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή των νικητών της Eurovision από το 2016 μέχρι και το 2019, πως δεν συμπεριέλαβαν και τον τελευταίο νικητή του διαγωνισμού, τον Duncan Laurence.

O manager του καλλιτέχνη επιβεβαίωσε ότι πράγματι του έγινε πρόταση, αλλά αρνήθηκε λόγω φόρτου εργασίας και σφιχτού προγράμματος.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, βλέπουμε τους Salvador Sobral, Jamala, Netta, Conchita Wurst και αρκετούς άλλους eurostars.

Θα θέλατε να δείτε τον Duncan στην ταινία;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *