Netflix Eurovision Movie: Ο Michal Szpak μιμείται άλλους eurostars ερμηνεύοντας το Volcano Man!

Είδαμε διάφορους eurostars το προηγούμενο διάστημα να διασκευάζουν το Volcano Man, το τραγούδι των τίτλων θα λέγαμε της ταινίας του Netflix για τον διαγωνισμό, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Τώρα η ήρθε η σειρά του Michal Szpak να τραγουδήσει το Volcano Man, με έναν ξεχωριστό όμως τρόπο. Μιμούμενος άλλους eurostars!

Το βίντεο ξεκινά με τον Szpak ντυμένος Edyta Gorniak, όπως ακριβώς εμφανίσθηκε στην Eurovision 1994. Ακολούθως γίνεται Salvador Sobral και λίγο μετά μεταφερόμαστε στο 1974 και τον βλέπουμε να τραγουδά το Volcano Man, ως Abba.

Η συνέχεια είναι εξίσου εντυπωσιακή. Εμφανίζεται ως μέλος του συγκροτήματος των Lordi και η Conchita. Tέλος, τον βλέπουμε να μιμείται τον Lars και την Sigrit από την ταινία. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Michał Szpak feat. The Best of Eurovision | Netflix

Ptaszki ćwierkają, że ktoś tu tęskni za Eurowizją.

Posted by Netflix on Friday, July 3, 2020

Ο Michael Szpak συμμετείχε στην Eurovision 2016, εκπροσωπώντας την Πολωνία με το τραγούδι Colour of Your Life. Εκεί κατέλαβε την όγδοη θέση. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα του Michael Szpak να εκπροσωπήσει ξανά την Πολωνία στον διαγωνισμό. Λέτε το βίντεο που ανέβασε η επίσημη σελίδα του Netflix στον λογαριασμό της στο Facebook, να είναι προάγγελος για κάτι τέτοιο;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *