Δημήτρης Στάσσος, Νίκος Σοφής και ένας συνθέτης έκπληξη βάζουν πλώρη για την Eurovision 2021 | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Δύο ακόμη Έλληνες δημιουργοί που ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους στον εθνικό τελικό της Μολδαβίας, θα συνεχίσουν την συνεργασία τους, στοχεύοντας να φθάσουν στην Eurovision 2021, έχοντας στην παρέα τους αυτή τη φορά και ένα ακόμη συνθέτη-έκπληξη, με μεγάλη ιστορία στο διαγωνισμό!

Ο ελληνοσουηδός Δημήτρης Στάσσος και ο Νίκος Σοφής που έχει ως έδρα του τη Γερμανία, μετά την πετυχημένη περσινή τους απόπειρα στον εθνικό τελικό της Μολδαβίας, αποφάσισαν να δοκιμάσουν ξανά μαζί, σε κάποια άλλη χώρα, αφού όπως είναι γνωστό την Μολδαβία θα εκπροσωπήσει ξανά η Natalia Gordienko.

Το ελληνικό δίδυμο των δημιουργών θα έχει την συνδρομή ενός άλλου πολύ γνωστού συνθέτη, με ιστορία και επιτυχίες στο διαγωνισμό. Δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο το όνομα του, αλλά σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες έχουν ήδη έτοιμη την πρόταση τους για την Eurovision 2021.

Λίγα λόγια για τους Δ. Στάσσο- Ν. Σοφή

Ο Δημήτρης Στάσσος μένει μόνιμα στην Σουηδία με σημαντική καριέρα εκεί. Έχει δύο φορές διαγωνισθεί ως συνθέτης στη Eurovision. Την πρώτη φορά με την Ισπανία το 2009 και το La Noche Es Para Mi της Soraya και το 2012 με την Ελλάδα και το Aphrodisiac της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Ο Νίκος Σοφής είναι στιχουργός με βάση του τη Γερμανία και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε αρκετούς εθνικούς τελικούς διάφορων χωρών (Μολδαβία, Λευκορωσία, Πολωνία, Ισλανδία, Ελβετία, Ρουμανία κ.α.). Έξι συμμετοχές του έφθασαν στον τελικό της Μολδαβίας, με καλύτερη του θέση την δεύτερη το 2018!

Ας θυμηθούμε την συμμετοχή τους στον φετινό εθνικό της Μολδαβίας, Die For You με την Catarina Sandu όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *