Ελλάδα: Δείτε βίντεο με τις εμφανίσεις της Κατερίνα Ντούσκα και του Leon of Athens από την συναυλία στην τεχνόπολις!

Μια μαγική βραδιά χάρισαν στο Αθηναϊκό κοινό η Κατερίνα Ντούσκα και ο Leon of Athens. Έπειτα και από την συμμετοχή της στην Eurovision 2019 η Κατερίνα εξακολουθεί να χαρίζει μοναδικές στιγμές με δικές της και μη επιτυχίες.

Αυτή τη φορά, παρέα με τον Leon of Athens, βρέθηκαν στον πολυχώρο τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων, στα πλαίσια του φεστιβάλ 2020. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια για το ταλέντο τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το τραγούδι «Άνεμος», το πρώτο τους με ελληνικό στίχο, που κατέκτησε σταθερή θέση στα playlists των ραδιοφώνων, φτάνοντας στο Top 3 του ελληνικού Spotify, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησαν τα προσωπικά τους αγγλόφωνα singles “Sanctuary” και “Communication”.

Το highlight της βραδιάς δεν είναι άλλο από την acoustic διασκευή του “Better Love” με το οποίο η Κατερίνα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision την περασμένη χρονιά.

Δειτε παρακάτω κάποιες απτις σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς:

  • “Άνεμος (Acoustic)”
  • “Better Love (Acoustic)”
  • “Άνεμος”
32 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Εκπληκτικοί!

    Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι η Ελλάδα με την πιο ίσως artsy συμμετοχή της εδώ και δεκαετίες (Better Love) έφερε το χειρότερο αποτέλεσμα σε τελικό.
    Δυστυχώς, αν καλλιτέχνες όπως ο Leon of Athens τρώνε τέτοια “χαστούκια”, τότε ανοίγει ο δρόμους σε διάφορους Κακουριώτηδες, Μεταξά, Παπαδοπούλου κλπ να μας εκπροσωπήσουν.
    Πόσο κρίμα…

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Δυστυχως φωνητικα η Κατερίνα ήταν κατω του μετριου στον τελικό, η σκηνική εμφάνιση τουλάχιστον αστοχη. Αυτα την εφεραν στην 21η θεση.

      Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Για το 2ο οκ, ειναι παντα υποκειμενικο..το πρώτο ομως δεν ειναι κ ειναι κ κατι που και η ΕΡΤ επισης αναγνωριζει (αναγνωριζει κ το 2ο, αλλα το 2ο οπως ειπα ειναι υποκειμενικο), η παραφωνια δεν ειναι.

          Απάντηση
          • Γιάννης
            Γιάννης says:

            Καλά η ΕΡΤ αναγνώριζε και τους ΑΡΓΚΟ ως μία εντελώς ποιοτική συμμέτοχη….

            Τέλος πάντων, το θέμα δεν είναι οι κρατικοί φορείς να αναγνωρίζουν τα λάθη τους αλλά να προσπαθούν να τα διορθώσουν… Και όχι η dream team δεν θεωρείται διόρθωση… Όλοι θυμόμαστε το 2017 που αν η Ντούσκα έκανε παραφωνίες τότε η Ντέμη γκάριζε…

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Δεν νομιζω οτι μετα το διαγωνισμο η ΕΡΤ αναγνωρισε τους Αργκο ως μια εντελως ποιοτικη συμμετοχη. Εγω αναφερομαι στον απολογισμο που εγινε μετα τον περσινο διαγωνισμο κ εκει (οπυ ημασταν καλεσμένοι κ εμείς)ειπώθηκαν οι λογοι της αποτυχιας μας. Να μιλάμε συγκεκριμενα κ οχι με κάτι που θα θελαμε να ισχυει για να στηριξουμε τις αποψεις μας. Η Ντεμη ηταν επισης μετρια στο live της κ ηταν κ αυτος ενα ςλογος που δεν πηγε καλα (καλυτερα βεβαια απο τη Ντουσκα), αλλά αν συφκρινουμε τα live του τελικου μονο κ σαν φωνητικη αποδοση μονο σαφως και η Ντεμη ηταν καλυτερη. Η Ντουσκα στα τελευταια δευτερολεπτα του τραγουδια δεν καταλαβαινεις τι λεει.

  2. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    H Demy ήταν καλύτερη λέει ο άλλος, που τα φάλτσα πήγαιναν κι έρχονταν κι έκανε lip sync στην κορώνα κάνοντάς μας ρεζίλι. Μια φορά να τραγουδήσει σωστά και να βγάλει τη νότα δεν τα κατάφερε..εντάξει, το έχουμε καταλάβει ότι λειτουργείτε ως άτυπο γραφείο τύπου της nightmare team, αλλά κάντε για τα μάτια του κόσμου μια κριτική στα κακώς καμωμένα τους…ήταν το this is love καλό τραγούδι; το ότι άλλαξαν οι στίχοι 3 φορές, δεν ήταν προχειροδουλειά; το φιάσκο της δήθεν διαρροής και του εθνικού τελικού, που ήταν προαποφασισμένο να στείλουν αυτό το έκτρωμα;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ακουσες εμενα να λέω ότι η Demy ηταν καλη; Ειπα συγκεκριμενα οτι στον τελικο αν συγκρινω κ τις δυο φωνητικες αποδοσεις της Demy ηταν καλυτερη..δεν συνέκρινα τραγούδια. Το Better Love στην studio μορφη του είναι απο τις πιο αγαπημενες μου ελληνικες συμμετοχές! Αλλα οχι οτι η Κατερινα τραγουδησε καλα στον τελικο. Αυτο ειναι ξεκάθαρο.

      Απάντηση
      • Eurodisaster
        Eurodisaster says:

        Άλλα ρώτησα εγώ, σε άλλα απαντάτε εσείς. Δεν θα σας κάνει ντα ο Κοντόπουλος, μην ανησυχείτε.Βέβαια, μπορεί να θυμώσει και να δίνει αλλού τις ειδήσεις μετά, οπότε το σέβομαι αν δεν θέλετε να πείτε κάτι.

        Απάντηση
          • Eurodisaster
            Eurodisaster says:

            “How much did the Dream Team pay them for this ass kissing?”

            Σχόλιο Πορτογαλου user σε ξένο ιστότοπο, ως απάντηση σε δικό σας post. Μάλλον δεν είναι μόνο στο δικό μου μυαλό όλα.

            Υ.Γ. Ακόμα περιμένω την άποψη σας για το this is flop.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Δεν έχω να σας απαντήσω κάτι, γτ απλουστατα τα ερωτηματα αυτα που θέτετε δεν μπορώ να τα απαντησω εγώ, παρά μονο οι ίδιοι οι συντελεστες. Αν με ρωτατε αν θεωρω αδικη την θεση που πηραμε τοτε, η απαντηση μου ειναι οχι, οπως κ δεν θεωρω καμια κακη θέση που πηραμε άδικη, γτ παντοτε υπηρχε καποιο προβλημα ειτε με το τραγουδι, ειτε με την παρουσιαση, ειτε με την ερμηνεια, ειτε σε ενα συνδυασμο ολων των παραπανω. Οσο για το σχόλιο δεν μας ενοχλει ο καθενας έχει την αποψη του. Εμεις έχουμε την χαρά να αναπαραγονται συνεχως θεματα μας σε ξένα, αλλα κ ελληνικα σαιτ, αν δεν ασχολουνταν κανεις μαζι μας τοτε θα μας ανησυχουσε!

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            ΥΓ Δεν ειναι Πορτογάλος και δεν ειναι σε σαιτ, ειναι σε φορουμ, να μεταφερετε ακριβεις πληροφοριες!

          • Eurodisaster
            Eurodisaster says:

            ΕΙΝΑΙ Πορτογάλος και ok, είναι σε φόρουμ. Ποια η διαφορά; Εντάξει, καταλάβαμε, αποφεύγετε να κάνετε κριτική σε οτιδήποτε Κοντοπουλικό. Αλλά χαζοί δεν είμαστε.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Το οτι μπορει να μην συμφωνουμε με την γενικη αφοριστικη σας λογικη απεναντι στον Κοντοπουλο ας πούμε δεν υπάρχει περιπτωση….Παντως πραγματικα το απωθημένο σας είναι φοβερό, που να σας ειχε κανει κ κατι προσωπικο ο ανθρωπος τι θα λεγατε; Εκτος αν ειστε συνθετης κ θεωρειτε οτι σας παίρνει τη δουλεια.

        • Eurodisaster
          Eurodisaster says:

          Ποιο απωθημένο, κε Αργυρίου; ποια δουλειά μου τρώει; αφήστε τα χαζά υπονοούμενα. Βλέπουμε έναν ξεπερασμένο συνθέτη, χωρίς να έχει φέρει αποτελέσματα με τη χώρα του να παίρνει 4η φορά ανάθεση, χάρη στα κονέ του και ένα σάιτ, το οποίο, όλως περιέργως έχει πρώτο όλες τις ειδήσεις, να τον λιβανίζει από το πρωί έως το βράδυ. Κάποιοι θ’ αντιδράσουν σε ολο αυτό που συμβαίνει, είναι λογικό. Αυτά έχω να πω για τώρα, αλλά δεν το θεωρώ κακό ν’ ακούγονται και οι διαφορετικές απόψεις. Δεν αρέσει σε όλους ο Κοντόπουλος και κυρίως ο τρόπος που επανέρχεται κάθε τόσο και λιγάκι, παίρνοντας ανάθεση.

          Απάντηση
          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Μα όπως βλεπετε ανενοχλητα λέτε τις αποψεις σας. Απλά θα σας διορθωσω κ παλι γτ κ παλι δεν ειναι ακριβη τα οσα λέτε. Η ΕΡΤ δεν εκανε φέτος απευθεια ανάθεση, εκανε εσωτερικη επιλογη, στην οποια κατατεθηκαν κ αλλα τραγουδια, κάποια απο τα οποια τα ακουσαμε ηδη κ γελασαμε με την καρδια μας. Ειναι η 3η φορα που θα εκπροσωπησει ο Κοντοπουλος την Ελλάδα κ οχι η 4η οπως αναφερετε. Οσο για τα νέα γτ σας ενοχλει οτι τα γράφουμε εμεις; Κατα καιρους κ αλλα σαιτ ειχαν αυτο το “προνομιο”, διαμαρτυρόσασταν κ τοτε; Δεν νομιζω…αρα ιρθως λέω οτι προκειται περι απωθημένου. Οσο για τις θέσεις ο Κοντοπουλος με την Ελλαδα εχει μια 7η και μια 19η θέση, οχι κ ασχημα αν σκεφθει κανεις την τελευταια μας 6ετια στο διαγωνισμο.

          • Eurodisaster
            Eurodisaster says:

            -Ποια άλλα απ’ όσα είπα δεν είναι ακριβή;
            – Εσωτερική επιλογή, η οποία έλαβε χώρα πότε ακριβώς; γιατί πέρσι ήδη τέτοια εποχή μας είχατε ζαλίσει με τ’ αφιερώματα στη Στεφανία και όταν τον Χειμώνα ανακοινώθηκε επίσημα, γράφατε στο άρθρο σας ότι δεν μάς την αναφέρατε τυχαία τη νεαρά. Άρα, ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι δρομολογούνταν η επιλογή Κοντόπουλου και Στεφανίας. Συνεπώς, όχι, δεν πείθομαι περί αντικειμενικής εσωτερικής επιλογής. Πιο πολύ για προαποφασισμένο αποτέλεσμα μου κάνει.
            Το ότι υπήρχε ένα άλλο σάιτ το οποίο έβρισκε μέχρι και τους ARGO και το this is love καταπληκτικά, το γνωρίζω, αλλά και αυτό κατάπτυστο είναι. Αλήθεια, πού ξέρετε αν διαμαρτυρόμουν τότε ή όχι;
            7η θέση με Ρουβά, μπατζετάρα, στη χρυσή δεκαετία της Ελλάδας που και έναν σκύλο να κυνηγά την ουρά του να στέλναμε είχαμε την δεκάδα αέρα και μετά από μια 3η θέση, δεν το λες και επιτυχιάρα. Όσο για το this is flop, τι να σχολιάσει κανείς; η χειρότερη συμμετοχή μας. Με διαφορά.
            Κανένα απωθημένο δεν έχω, ούτε μουσικός είμαι, ούτε τίποτα. Ένας απλός φαν είμαι, που σιχαίνομαι τη σαβούρα.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Προφανως σας αρέσει η ίντριγκα και η συνωμοσια, δεν με εκπλήσει, εχω γνωρισει πολλους φανς με αυτα τα χαρακτηριστικα. Το οτι η Στεφανια ενδιαφέρονταν κ θα το διεκδικουσε καταθεντοας συμεμτοχη το γνωρίζαμε, αυτο ομως δεν σημαινει ότι θα επιλέγονταν κ ολας. Στο ιδιο σαιτ το οποιο επικαλειστε για να στηριξετε την αποψη σας, γράφαμε ότι η επιτροπη της ΕΡΤ εξεταζει προσεχτικα ολες τις συμμετοχες και θα επιλέξει την προταση που θεωρει καλυτερη. Αν τωρα σε εσας άρεσε καποιο αλλο τραγουδι απο οσα ηδη εχουν κυκλοφορησει κ ειχαν κατατεθει στην ΕΡΤ τι να σας πω γουστα ειναι αυτα. Παντως κ στο θέμα πληροφορησης έξω πέφτετε. Δεν ειχαμε ειδησεις μονο που αφορουσαν την dream team. Ειχαμε κ πολλα αλλα θέματα πρώτοι. Ισως κάτι να έχουν δει σε εμας ραδιοτηλεοράσεις, καλλιτέχνες, συντελεστες κλπ κ μας εμπιστεύονται, τι να κάνουμε..δεν θα απολογηθούμε κ για αυτο! Καλό καλοκαιρι παντως να εχετε. Υπομονη λιγοι μηνες εμειναν του χρόνου θα έχουμε άλλους δημιουργους κ δεν θα ασχολειστε με την dream team, τουλάχιστον για την Ελλάδα.

          • Eurodisaster
            Eurodisaster says:

            Πείτε μου μόνο αυτό και θα σταματήσω για τώρα. Έστειλε πρόσκληση η ΕΡΤ επίσημα σε δισκογραφικές για να κατατεθούν τραγούδια; έβγαλε κάποια δημόσια ανακοίνωση; έκανε επαφές και με ξένους δημιουργούς;

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Η κάθε δημοσια τηλεόραση επιλέγει τον τροπο που θα αναζητησει την συμμετοχη της. Το οτι εσεις θελετε να κανει αυτο που λέτε, δεν σημαινει οτι πρεπει να γινει κι ολας. Ουτε το ΡΙΚ εβγαλε δημοσια ανακοινωση, ομως κατεληξε με πανω απο 200 τραγούδια. Το οτι εσεις εχετε κατι στο μυαλο σας δεν σημαινει οτι πρεπει να ακολουθηθει.

          • Eurodisaster
            Eurodisaster says:

            Είναι αναμενόμενο πως το ΡΙΚ στη μ.Φ (μετά Φουρέιρα) εποχή να έχει αυξημένο ενδιαφέρον από πάρα πολλούς καλλιτέχνες και δημιουργούς, ακόμα και από ξένους., σε σημείο, μάλιστα, που να μην χρειάζεται καν το ίδιο να ανακοινώσει κάτι. (100 + τραγούδια κάτι καλό θα υπάρχει βάσει στατιστικής.) Που και πάλι, θεωρώ πως, αν τα κατατεθέντα κομμάτια δεν ήταν καλά, θα το έψαχνε αλλιώς..
            Η ΕΡΤ πάλι, ούσα στα πολύ κάτω της και με μειωμένο ενδιαφέρον από τραγουδιστές, αν δεν γνωστοποιήσει η ίδια με κάποιον τρόπο ότι δέχεται τραγούδια, ή αν δεν αποστείλει πρόσκληση σε συνθέτες κι εταιρείες, πώς θα ρημαδοξέρει ο κάθε ενδιαφερόμενος ότι μπορεί να καταθέσει πρόταση; αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουμε τον κάθε ατάλαντο πικραμένο, που θέλει 2 λεπτά δημοσιότητας να βγαίνει και να λέει πως έστειλε τραγούδι από μόνος του στην ΕΡΤ και συνακόλουθα το επίπεδο να είναι τέρμα χαμηλό. Κατάληξη; κερδίζει ο Κοντόπουλος.
            Αν δεν σοβαρευτεί η ΕΡΤ και αν δεν ψάξει για το καλύτερο δυνατό κομμάτι, μακριά από κλίκες (PANIK, Κοκοτός), δεν θα δούμε προκοπή.
            Οκ, πάντως, δυστυχώς καλύφθηκα σχετικά με το πώς λειτουργεί ο ρ/δ φορέας μας.

  3. Apostolos Bogiannos
    Apostolos Bogiannos says:

    Οι λόγοι που πάτωσε η Ντούσκα ήταν η αδύναμη ερμηνεία της, η κιτς σκηνική παρουσία ίσως και αταίριαστη για το τραγούδι και η κακή σειρά εμφάνισης.

    Απάντηση
    • όχι άλλο κάρβουνο
      όχι άλλο κάρβουνο says:

      Οι λόγοι που πάτωσε η Ντούσκα είναι ότι εμείς ως Ελλάδα έχουμε “εξασκήσει” τους Ευρωπαίους να εκτιμούν από εμάς μόνο κάτι χαζοεθνοποπάκια.

      Απάντηση
        • όχι άλλο κάρβουνο
          όχι άλλο κάρβουνο says:

          “…αλλά μην μου λέτε ότι με αυτό που είδαμε από την Ντούσκα άξιζε πεντάδες και δεκάδες.”

          Μάλλον σε κάποιον άλλον αναφέρεσθε γιατί εγώ ποτέ δεν είπα ότι με την συγκεκριμένη εμφάνιση στον τελικό άξιζε πεντάδες και δεκάδες.

          Αυτό που λέω εγώ από πέρυσι είναι ότι: η εμφάνιση της στον τελικό δεν ήταν τόσο “προβληματική” ώστε να μην αξίζει κάτι παραπάνω από την 21η θέση, και ότι υπήρχαν πολύ χειρότερες εμφανίσεις και πολύ χειρότερα τραγούδια από το Better Love τη συγκεκριμένη βραδιά που πλασαρίστηκαν πιο ψηλά από την Ντούσκα χωρίς να το αξίζουν. Είμαι σαφής νομίζω.
          Αλλά να μη λέμε ότι και καλά το μοναδικό κριτήριο που δεν πήγε καλά η Ντούσκα ήταν η εμφάνιση της (φωνητική και σκηνική), ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει τέρατα να πλασάρονται στην πεντάδα και τη δεκάδα.

          Απάντηση
          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Εγω πάντως με αυτη την εμφανιση δεν θα μπορουσα να την δω πανω απο την 18η θεση στην καλυτερη. Επισης δεν θυμαμαι τα τελευταια χρονια καποιο τοσο παραφωνο να μπαινει δεκαδα.

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *