Ελλάδα: Η Σοφία Δρανίδου νέα προϊσταμένη των Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ!

Ένα γνώριμο πρόσωπο τόσο με το διαγωνισμό της Eurovision, όσο και με τις Διεθνείς Σχέσεις της ΕΡΤ, ανέλαβε προϊσταμένη του τμήματος. Η Σοφία Δρανίδου είναι η προϊσταμένη του τμήματος πλέον των Διεθνών Σχέσεων, διαδεχόμενη την Μαρία Κουφοπούλου, που ανέλαβε προϊσταμένη στο τμήμα Συμπαραγωγών της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Η Σοφία Δρανίδου είναι ένα πρόσωπο που αγαπά, αλλά και γνωρίζει το διαγωνισμό και αυτό το καταθέτουμε με πλήρη επίγνωση. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν προϊσταμένη στο Τμήμα Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ. Υπήρξε βοηθός αρχηγός αποστολής της χώρας μας στο διαγωνισμό της Eurovision, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν και μέλος της επιτροπής επιλογής της ελληνικής συμμετοχής, συμμετέχοντας ενεργά στην επιλογή της Κατερίνας Ντούσκα και της Stefania. Όπως ενημερωθήκαμε από την ΕΡΤ, ο ορισμός του νέου αρχηγού αποστολής, θα γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο.

Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα της ΕΡΤ, η Σοφία Δρανίδου, μαζί με την Μαρία Κουφοπούλου, αλλά και την διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της εταιρείας, Δώρα Χειράκη, είναι οι αρμόδιες για την διεκπαιρέωση του project Eurovision.

Οι Διεθνείς Σχέσεις έχουν στις αρμοδιότητες τους τον σχεδιασμό, την οργάνωση και διοικητική μέριμνα της συμμετοχής της ΕΡΤ στις ποικίλες δραστηριότητες της EBU, συμπεριλαμβανομένων και των διαγωνισμών της Eurovision (Eurovision Song Contest, Young Musicians κλπ). Η παραγωγή και η εκμετάλλευση των προγραμμάτων ανήκει στο τμήμα συμπαραγωγών.

Η ομάδα έχει ολοκληρωθεί, οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει και το ταξίδι της Ελλάδας στην Eurovision 2021 είναι γεγονός!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *