Ελλάδα: Ξεκινά το ταξίδι μας για την Eurovision 2021! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Το καλοκαίρι τελειώνει, η νέα γιουροβιζιονική σεζόν ξεκινά και το ταξίδι της Ελλάδας για την Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ έχει ξεκινήσει!

Το πρώτο meeting στην ΕΡΤ

Μπορεί ακόμη οι συνέπειες από την πανδημία του κορωνοιού να κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα και σύνθετα, αφού ζούμε σε ένα πολύ ρευστό περιβάλλον με περιορισμούς που αλλάζουν από χώρα σε χώρα και από ημέρα σε ημέρα, αλλά η ΕΡΤ ξεκινά δειλά-δειλά τις διεργασίες για το project Eurovision 2021.

Μπορεί φέτος να έχουμε ήδη τον εκπρόσωπο μας για τον διαγωνισμό, αφού η ΕΡΤ επιβεβαιώσε την Stefania λίγες ώρες μετά την ακύρωση του διαγωνισμού, υπάρχουν όμως ακόμη αρκετές εκκρεμότητες να επιλυθούν (τρόπος ανάδειξης της συμμετοχής μας, πρόγραμμα σχετικό με την Eurovision, προώθηση του τραγουδιού μας, video clip, σκηνική παρουσίαση κ.α.).

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει μια πρώτη συνάντηση στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μεταξύ των συντελεστών της ελληνικής συμμετοχής (Δ. Κοντόπουλος, Φ. Ευαγγελινός, Η. Κοκοτός) και της νέας ομάδας που με βάση το οργανόγραμμα της ΕΡΤ έχει αναλάβει το project.

Φυσικά αυτή θα είναι η πρώτη από μία σειρά συναντήσεων και meetings, κάτι που μας έχει συνηθίσει η ΕΡΤ μέχρι να φθάσουμε στο σημείο, εκεί κάπου στον Φεβρουάριο για να ακούσουμε την συμμετοχή μας.

Τον Σεπτέμβριο η Stefania στην Ελλάδα για ηχογράφηση

Η Stefania μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Βόρεια Ελλάδα, έχει επιστρέψει στην Ολλανδία. Σύντομα όμως θα επιστρέψει στην Αθήνα για την ηχογράφηση του τραγουδιού/ων, που έχει ετοιμάσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι ARCADE, ως πιθανή ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2021.

H ίδια σε ραδιοφωνική συνέντευξη της, αλλά όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και εμείς, είχε αποκαλύψει ότι το τραγούδι που της έχουν ετοιμάσει, είναι ένα pop χορευτικό κομμάτι, που της ταιριάζει πάρα πολύ.

Οι μηχανές ανάβουν σιγά σιγά και εμείς θα είμαστε εδώ και φέτος να σας μεταφέρουμε όλα όσα συμβαίνουν και αφορούν την ελληνική συμμετοχή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *