Ελλάδα: Το τραγούδι που κατέθεσε στην ΕΡΤ η Leea Nanos για την Eurovision 2020!

Η Leea Nanos, η ομογενής καλλιτέχνης από την Αυστραλία, που το 2019 στον Australia Decides διεκδίκησε την εκπροσώπηση της χώρας διαμονής της στον διαγωνισμό της Eurovision, αποκάλυψε σε σημερινές της δηλώσεις το τραγούδι που υπέβαλε στην φέτος στην κλειστή επιλογή της ΕΡΤ για την ανάδειξη της συμμετοχής και εκπροσώπου μας.

Το Bad Girl ήταν η πρόταση της Leea Nanos στην ΕΡΤ

Μιλώντας στο infegreece η Leea Nanos, αποκάλυψε ότι η πρόταση της για την Eurovision 2020, ήταν το Bad Girl. Ένα τραγούδι που η ίδια κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 και αφού η ΕΡΤ, επιβεβαίωσε την Stefania ως εκπρόσωπο μας στο διαγωνισμό.

H Leea Nanos με κάθε έκδηλο τρόπο είχε δημοσιοποιήσει την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό και έτσι την επιθυμία της αυτή έκανε πράξη, στέλνοντας στην ΕΡΤ το Bad Girl, ένα τραγούδι αρκετά διαφορετικό από την συμμετοχή της στο Australia Decides την προηγούμενη χρονιά.

Η εκπροσώπηση της Κύπρου στόχος της για την Eurovision 2021

Μπορεί η ΕΡΤ να μην την επέλεξε, η Leea Nanos όμως δεν το βάζει κάτω και έχει στόχο να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021.

Η οικογένειά μου είναι από την Ελλάδα και η κουλτούρα μου σημαίνει τα πάντα για μένα. Πηγαίνοντας στην Ελλάδα πριν από χρόνια ένιωθα σαν να ήμουν σπίτι. Θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Κύπρο στην Eurovision. Eίδα κάποιες από τις συμμετοχές της χώρας, όπως αυτή της Ελένης Φουρέιρα που με ενέπνευσε τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη και θα ήθελα να ακολουθήσω τα χνάρια της. Η αγάπη που έχω λάβει από την Κύπρο και την Ελλάδα στο Διαδίκτυο είναι τόσο μεγάλη και είμαι τόσο ευγνώμων. Θα ήθελα να τους κάνω υπερήφανους.

Έχω καινούρια τραγούδια και projects στα σκαριά κι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Τα vibe των καινούριων τραγουδιών είναι ρυθμικά, με πολλές δυνατότητες και διαφορετικά από αυτά που κάνω συνήθως. Ωστόσο είναι 100% εκεί που θέλω να πάω με την μουσική μου. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τον φορέα και τους ανθρώπους εκεί κι ελπίζω να ακούσουν την μουσική μου.

Leea Nanos στο infegreece

Το όνομα της Leea Nanos προστίθεται στους καλλιτέχνες που έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2021, λίγο πριν το ΡΙΚ ξεκινήσει τις όποιες διαδικασίες και συζητήσεις, για τον σκοπό αυτό. Το ενδιαφέρον όλων των καλλιτεχνών φέτος στρέφεται στην Κύπρο, αφού η Ελλάδα από νωρίς επιβεβαίωσε ως εκπρόσωπό της την Stefania και για τον επόμενο διαγωνισμό.

Θα θέλατε να δείτε την Leea Nanos να εκπροσωπεί την Κύπρο στην Eurovision 2021;

Πηγή: infegreece
1 reply
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Το bad girl είναι ένα τραγούδι που προσπαθεί τόσο πολύ που φτάνει στα όρια του εκνευριστικού κιτς…
    Όσο για την Leea Nanos και την κάθε κουτσή Μαρία, ΦΤΆΝΕΙ!!!! Έχει γεμίσει ο τόπος στεφανίες, σαντρούς και λίες που μιλάνε “λίγκοσσ εληνικόσσσ”, έχουν ως πρότυπο την Καλομοίρα, αλλά δεν τους ξέρει κάνεις και πρέπει με το ζόρι κάπως να φανούν!!! Όσο για την Στεφανία, τουλάχιστον έχει ταλέντο και καριέρα στην χώρα που ζει…. Οι υπόλοιποι wannabes ομογενείς σταρζ πιστεύουν πως θα καταφέρουν να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αφού δεν το κατάφεραν στην χώρα που μεγάλωσαν?????

    Υγ1: Όσο περνούν οι μέρες και μαθαίνουμε τα υπόλοιπα τραγούδια, καταλαβαίνουμε γιατί η ΕΡΤ επέλεξε την Στεφανία και το Supergirl

    Υγ2: Πάντως ακόμη παραμένει μυστήριο γιατί η ΕΡΤ φέτος δεν έκανε ανοιχτή πρόσκληση σε δισκογραφίκες, καλλιτέχνες και συνθέτες για να υποβάλλουν τα τραγούδια τους, όπως παλαιοτέρα… Σίγουρα, θα υπήρχε μεγαλύτερη γκάμα…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *