Ισπανία: “Θα ήταν ενδιαφέρον να πάω στην Eurovision με ένα τραγούδι του Duncan Laurence” δηλώνει ο Blas Canto!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο εκπρόσωπος της Ισπανίας στην Eurovision 2021, Blas Canto, αναφέρει ότι θα ήταν ενδιαφέρον να συμμετάσχει στον επόμενο διαγωνισμό με ένα τραγούδι του περσινού νικητή, Duncan Laurence, ενώ δίνει και περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή του.

Ο Blas Canto που ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες του φετινού διαγωνισμού, που επιβεβαιώθηκε και για τον επόμενο, δίνει σε πρόσφατη συνέντευξη του περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη συμμετοχή του, ενώ επιβεβαιώνει και τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολλανδό νικητή της Eurovision 2019, Duncan Laurence, να συνθέτει την ισπανική συμμετοχή στην Eurovision 2021.

Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να πάμε στο 2021 με μία από τις συνθέσεις του Duncan Laurence. Θα ήταν ενδιαφέρον γιατί έχει ήδη ζήσει αυτήν την περιπέτεια.

Blas Canto

Σε αντίθεση με το Universo, που ήταν το τραγούδι με το οποίο θα συμμετείχε στον φετινό διαγωνισμό ο Blas Canto και ήταν σε ισπανικό στίχο, για την επόμενη χρονιά από ότι φαίνεται σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στίχο και σε άλλες γλώσσες, χαρακτηριστικά δηλώνει:

Θα ήθελα να τραγουδήσω σε πολλές γλώσσες!

Ο Blas Canto αναφέρεται και στους eurofans για τους οποίους λέει ότι έχουν έντονες αντιδράσεις και θετικές και αρνητικές, ενώ αλλάζουν απόψεις όπως ο καιρός!

Τέλος, όπως δηλώνει εργάζεται για την συμμετοχή του στην Eurovision 2021 καθημερινά, θέλοντας να παρουσιάσει κάτι καλύτερο από το Universo!

https://www.youtube.com/watch?v=zuDdex1st-Y

Πηγή: elespanol
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *