Μαλού Κυριακοπούλου για Eurovision: “Αν υπάρχει ένα καλό τραγούδι…θα το προσπαθούσα”!

Στην εκπομπή του Open, καλοκαίρι #not, βρέθηκε σήμερα η Μαλού Κυριακοπούλου όπου έδωσε συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της single. Στην συνέντευξη αυτή ρωτήθηκε φυσικά και για την Eurovision, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά καιρούς θα ήθελαν να δουν την Μαλού να εκπροσωπεί είτε την Ελλάδα, είτε την Κύπρο στον διαγωνισμό.

Η Μαλού ξεκίνησε την καριέρα της εννιά χρόνια πριν από το Greek Idol στον Alpha. Μπορεί να μην κέρδισε και να κατετάγη δεύτερη, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να κάνει μια σημαντική καριέρα.

Κατά καιρούς το όνομα της βρίσκεται στην λίστα πιθανών υποψηφίων της Ελλάδας ή της Κύπρου για τον διαγωνισμό της Eurovision, με την ίδια όμως να μην τροφοδοτεί ποτέ αυτά τα σενάρια. Είναι η πρώτη φορά στην παρούσα συνέντευξη που ξεκάθαρα δηλώνει ότι την ενδιαφέρει ο διαγωνισμός.

Θα πω το κλισέ που λένε όλοι. Αν υπάρχει ένα τραγούδι που θα μου αρέσει και θα με κάνει να εκτεθώ σε τόσο κόσμο … θα το προσπαθούσα!

Μαλού

Μπορείτε να παρακολουθήστε ολόκληρη της συνέντευξη της Μαλού εδώ:

Παρακάτω ακούστε το νέο τραγούδι της Μαλού:

Θα θέλατε να δείτε την Μαλού στον διαγωνισμό;

3 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] По утверждению сайта Eurovision Fun, имя Малу уже не раз фигурировало в шорт-листе претендентов на роль представителя Греции или Кипра, однако это первый раз, когда Малу сама публично выразила свой интерес в участии в Евровидении. […]

  2. […] According to Eurovision Fun, her name has appeared on the shortlist for Greece and Cyprus in Eurovision many times however it is the first time she has expressed her interest publicly. She did not clarify which country she would like to represent in the contest, if she were to take part. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *