Σουηδία: Τα πρώτα πιθανά ονόματα για το Melodifestivalen 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας SVT, θα πραγματοποιήσει εκ νέου το Melodifestivalen για την επιλογή του εκπροσώπου και της συμμετοχής της στην Eurovision 2021. Σε λίγες ημέρες αναμένεται η έναρξη της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών και ήδη τα πρώτα πιθανά ονόματα, αναφέρονται σε τοπικά μέσα.

Όπως μεταδίδει το scandipop, αρκετοί πρώην συμμετέχοντες στο Melodifestivalen, φαίνεται πως θα δοκιμάσουν εκ νέου την τύχη τους. Μεταξύ αυτών και η Dotter, το μεγάλο φαβορί για την νίκη φέτος, που έχασε κυριολεκτικά στον πόντο από τις The Mamas. Ας δούμε αναλυτικά τα ονόματα:

Faith Kakembo

H 35χρονη τραγουδίστρια είναι μετανάστρια από την Ουγκάντα. Δουλεύει παράλληλα σε νοσοκομείο, αφού το συμβατικό της επάγγελμα είναι νοσηλεύτρια. Συμμετείχε στο φετινό Melodifestivalen με το τραγούδι Crying Rivers. Κατέλαβε την πέμπτη θέση στον τρίτο ημιτελικό και έτσι δεν προχώρησε.

Klara Hammarström

Η 20χρονη Klara Hammarström είναι γόνος μίας εκ των πιο πλούσιων οικογενειών της Σουηδία. Συμμετείχε μαζί με την οικογένεια της μάλιστα σε ένα ριάλιτι. Έλαβε μέρος και αυτή στο φετινό Melodifestivalen με το τραγούδι Nobody. Λίγους μήνες νωρίτερα συνεργάστηκε με τον Mohombi.

Liamoo

O Liamoo είναι 23 ετών και είναι ο νικητής της 12ης σεζόν του Swedish Idol. Έλαβε μέρος στο Melodifestivalen 2018 και 2019. Την πρώτη φορά σόλο, καταλαμβανόντας την έκτη θέση και την δεύτερη σε ντουέτο με την Hanna Ferm, φθάνοντας στην τρίτη θέση.

Rebecka Karlsson

Η Rebecka Karlsson ήταν φιναλίστ στο Idol,που κέρδισε ο Liamoo. Είναι 20 ετών και συμμετείχε στο Melodifestivalen 2019, καταφέρνοντας να φθάσει με τον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας.

Paul Rey

O Paul Rey 28 ετών, είναι χιλιανής καταγωγής. Έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο στις ΗΠΑ το 2015. Συμμετείχε στο φετινό Melodifestivalen χωρίς να είναι ιδιαίτερα γνωστό στη Σουηδία. Αυτό δεν τον εμπόδισε να φθάσει στον τελικό και να καταλάβει εκεί την έκτη θέση.

Dotter

Η Dotter ή Johanna Maria Jansson, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είναι 23 ετών. Είναι τραγουδοποιός και έχει σταθερή παρουσία στα Melodifestivalen από το 2017, είτε ως συνθέτρια είτε ως ερμηνεύτρια. Το 2017 έγραψε το τραγούδι της Mariette, που έλαβε την ΄τεταρτη θέση στον τελικό. Το 2018 ερμήνευσε η ίδια το τραγούδι πυο έγραψε, δεν προκρίθηκε καν στην δεύτερη ευκαιρία. Το 2019 ήταν μία εκ των συνθετών της συμμετοχής της Lina Hedlund, που τερμάτισε στην ενδέκατη θέση στον τελικό.Φέτος, ήταν το μεγάλο φαβορί για την νίκη, αλλά τελικά έχασε από τις The Mamas στον τελικό, για 1 μόλις βαθμό.

Όλοι οι παραπάνω καλλιτέχνες σύμφωνα με το scandipop, βρίσκονται στο studio και πολύ πιθανόν να ετοιμάζουν τραγούδια, προκειμένου κάποιο/α από αυτά να τα υποβάλουν στο Melodifestivalen 2021.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Melodifestivalen 2021 θα πραγματοποιηθεί μόνο στην Στοκχόλμη και στον ίδιο χώρο να μεταδοθούν και οι έξι βραδιές (ημιτελικοί, δεύτερη ευκαιρία και τελικός), χωρίς ή με την παρουσία λίγου κοινού.

Όπως και να πραγματοποιηθεί πάντως, η SVT εγγυάται ότι τηλεοπτικά και μουσικά δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα προηγούμενα!

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός του Melodifestivalen 2020 στις 7 Μαρτίου, ήταν το πολυπληθέστερο γεγονός της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε τελευταία, με πάνω από 30 χιλιάδες θεατές, με νικητήριο τραγούδι το Move των Mamas.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την επόμενη σουηδική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision!

Πηγή: scandipop
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *