Στο Ηρώδειο θα τραγουδήσει για πρώτη φορά ο Σάκης Ρουβάς!

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής, που εκπροσώπησε την χώρα μας δύο φορές στην Eurovision (2004 και 2009) και παρουσίασε τον διαγωνισμό όταν αυτός πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2006, θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Ηρώδειο, στις 12 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με την υψίφωνο Σόνια Θεοδωρίδου, ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο για πρώτη φορά. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος περιχαρής, μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης του.

Τίτλος της συναυλίας «Sonia and Sakis sing the Classics» με τη συνοδεία της Oρχήστρας Mobile που διευθύνει ο μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης.

Η έννοια classics περιλαμβάνει πασίγνωστες επιτυχίες είτε από το κλασικό είτε από το ποπ ρεπερτόριο, προσωπικές ή πραγματικά κλασικές των δύο καλλιτεχνών, τραγούδια συνθετών όπως ο Lucio Dalla ή ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Ennio Morricone ή ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.ά. Η Σόνια Θεοδωρίδου και ο Σάκης Ρουβάς θα μας τραγουδίσουν σε ντουέτα ή σόλο κομμάτια όπως το Caruso, το Άνθρωποι μονάχοι, την Άρνηση, το Σ’ έχω ερωτευτεί κ.ά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Βλέποντας το “Chevalier” τις προάλλες, έβγαλα το συμπέρασμα ότι ο Ρουβάς παίζει να είναι κάπως καλύτερος ηθοποιός απ’ ότι τραγουδιστής 😛

    Απάντηση
    • Eurodisaster
      Eurodisaster says:

      Σε έναν ρόλο που του πήγαινε γάντι και υπό της σκηνοθετική καθοδήγηση της Τσαγγάρη. Τώρα σχετικά με τη επικείμενη εμφάνισή του στο Ηρώδειο, δεν εκπλήσσομαι. Να ‘ναι καλά οι κουμπαριές με τους Βαρδινογιάννηδες και το γεγονός ότι πρόσκειται φιλικά στο κυβερνών κόμμα. Και η σύζυγος δεν τακτοποιήθηκε στην ΕΡΤ με κάποια εκπομπή;

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *