Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η συγκίνηση της και το ευχαριστώ στην ΕΡΤ!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη στην ΕΡΤ,  “Φλερτ”, το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Η δημοσιογράφος, που είχε εργαστεί στην κρατική τηλεόραση, βλέποντας το αφιερωματικό βίντεο που ετοίμασαν για αυτή συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήταν η σχολιάστρια της ελληνικής μετάδοσης του διαγωνισμού της Eurovision το 2005, αλλά και παρουσιάστρια της σειράς εκπομπών που προηγήθηκαν του διαγωνισμού εκείνης της χρονιάς, που φυσικά είχε κατάληξη την νίκη της χώρας μας, με την Έλενα Παπαρίζου και το My Number One.

“Δεν μπορώ να μιλήσω. Ξέρετε ήταν πάρα πολύ μεγάλο όνειρο αυτό το πράγμα, να γυρίσεις στη γλώσσα που σου μιλούσε η μαμά σου και η γιαγιά σου και ξαφνικά να κάνεις τη δουλειά σου σε αυτή τη γλώσσα… Δεν θα ξεχάσω που ενώ έκανα αυτές τις συνεντεύξεις , μου λένε από την ΕΡΤ να κάνω την EUROVISION…Δε θα ξεχάσω τις στιγμές που γυρνάγαμε με την Έλενα Παπαρίζου διάφορες χώρες της Ευρώπης και τους συναντήσαμε στο Κίεβο, στην Ουκρανία και από τότε το Κίεβο το λατρεύω και ήξερα από πριν την βαθμολογία. Σαν να τα έβλεπα από πριν, από ποιον θα παίρναμε τα 10αρια, τα 12αρια…”, είπε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *