Γερμανία: Ο Ben Dolic στο Black Sea Eurovision Songwriting Camp για την συμμετοχή του στην Eurovision 2021!

Στο Black Sea Eurovision Songwriting Camp βρίσκεται εκτός της εκπροσώπου της Βουλγαρίας, Victoria και ο Ben Dolic που ήταν ο εκπρόσωπος της Γερμανίας στον φετινό διαγωνισμό και ευελπιστεί να είναι και στον επόμενο, αφού όπως ήδη έχει δηλώσει θα υποβάλει τραγούδι και για την Eurovision 2021 στην δημόσια τηλεόραση της χώρας του.

Ο Ben Dolic στο Black Sea Eurovision Songwriting Camp

Το Black Sea Eurovision Songwriting Camp πραγματοποιείται από τις 16 μέχρι και τις 26 Αυγούστου, στις πόλεις Μπουργκάς και Πριμόρσκο. Αμφότερες είναι παραλιακές πόλεις της Μαύρης Θάλασσας, εξού και το όνομα του camp.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Twitter, στο songwriting camp της Μαύρης Θάλασσας θα λάβουν μέρος οι καλύτεροι δημιουργοί, οι οποίοι μαζί με καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην Eurovision 2021 θα ετοιμάσουν τις συμμετοχές τους για τον επόμενο διαγωνισμό!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές ο Ben Dolic βρίσκεται ήδη στην Βουλγαρία προκειμένου να δουλέψει με τους δημιουργούς και τους παραγωγούς που βρίσκονται εκεί, την πιθανή συμμετοχή του στην Eurovision 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We are happy to have #Germany’s @bendolic in #Burgas and #Primorsko for the Black Sea #Eurovision Songwriting Camp 2020. Ben was to perform for Germany at Eurovision 2020 and was one of the favourites to win with his song Violent Thing. #ESC2020 Щастливи сме, че Бен Долич от #Германия също ще бъде част от Black Sea Eurovision Songwriting Camp в #Бургас и #Проморско. Той беше германският представител на Евровизия 2020 и е сред фаворитите да представи страната ни на конкурса догодина в Ротердам. 🐚 Hosting the Black Sea #Eurovision Camp wouldn’t be possible without the support of our partners from the Municipality of #Burgas, the Municipality of #Primorsko, @icard.digital.wallet, Hotel Forest Beach and @bnrburgas!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Black Sea Songwriting Camp (@eurovisionsongwritingcamp) στις

Με εσωτερική επιλογή η Γερμανια και το 2021

Στις 6 Ιουλίου η γερμανική δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει εκ νέου, την εσωτερική διαδικασία που διεξήγαγε και για τον φετινό διαγωνισμό, ώστε να επιλέξει τον εκπρόσωπο και την συμμετοχή της για την Eurovision 2021.

Δύο πάνελ αποτελούμενα από μία επιτροπή των ειδικών και μία 100μέλη επιτροπή από fans του διαγωνισμού, ψηφίζουν σε αλλεπάληλες ψηφοφορίες, μέχρις ότου βρεθεί ο καλύτερος συνδυασμός καλλιτέχνη και τραγουδιού έτσι ώστε να ταξιδέψει στο Ρότερνταμ, στην Eurovision 2021.

Με αυτό τον τρόπο αναδείχθηκε φέτος το Violent Thing με ερμηνευτή τον Ben Dolic, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=hAobDQ9GbT4

Τόσο ο ίδιος ο Ben Dolic όσο και ο Borislav Milanov που συνέθεσε την συμμετοχή του 2020, συμφώνησαν με την απόφαση της Γερμανίας για εκ νέου αναζήτηση εκπροσώπου και συμμετοχής και επιβεβαίωσαν πως θα καταθέσουν ξανά τραγούδι στην NDR, έτσι ώστε να προσπαθήσουν ξανά!

Οι διοργανωτές του Black Sea Eurovision Songwriting Camp

Το Black Sea Eurovision Songwriting Camp διοργανώνεται από τους Ligna Studios, Symphnonix International και Ostereo. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Symphonix ήταν πίσω από τις φετινές συμμετοχές της Βουλγαρίας, Γερμανίας και Μάλτας.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ποιοι άλλοι καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος στο camp. Το event θα ολοκληρωθεί με δύο συναυλίες των καλλιτεχνών που λαμβάνουν μέρος στο γεγονός, στις πόλεις όπου φιλοξενείται, στο Μπουργκάς και στο Πριμόρσκο, στις 21 και 22 Αυγούστου, με δωρεάν μάλιστα είσοδο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

O εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2021 με χθεσινό του Tweet, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον εγχείρημα, ανυπομονώντας να ακούσει όλα όσα θα ετοιμάσουν για τον διαγωνισμό του Ρότερνταμ.

Πάντως πλην της Victoria που όπως σας είπαμε είναι και η οικοδέσποινα, και του Ben Dolic, στο songwriting camp βρίσκεται ήδη και ο εκπρόσωπος της Ελβετίας, Gjon’s Tears.

Ποιοι άλλοι καλλιτέχνες πιστεύετε ότι θα δώσουν το παρών στο songwriting camp;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *