Γιατί οι Alcatrash δεν θα συμμετείχαν ποτέ στην Eurovision; (video)

Το συγκρότημα “Alcatrash” που γνωρίσαμε κυρίως μέσα από την καθημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο ΣΚΑΙ, έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Hello Cyprus. Αναφερόμενοι μεταξύ των άλλων στο ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Eurovision είτε με την Ελλάδα, είτε με την Κύπρο, απέρριψαν κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, δίνοντας μάλιστα και την ανάλογη εξήγηση.

Στην απολαυστική συνέντευξη λοιπόν που έδωσαν στο Hello Cyprus και την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, απαντούν ομοφώνως ΟΧΙ, στο ερώτημα αν θα συμμετείχαν στο διαγωνισμό της Eurovision.

Ο ερμηνευτής της μπάντας, Πέτρος Πυλαρινός αφού πρώτα αναφέρει ότι είναι fan του διαγωνισμού και τον παρακολουθεί κάθε χρόνο, με τους φίλους και την οικογένειά του, εξηγεί τον λόγο που δεν θα έβλεπε τους Alcatrash στην σκηνή της Eurovision:

Δεν θεωρώ εγώ την φάση της μπάντας το κατάλληλο project για να πάει στην Eurovision, είτε για την Ελλάδα, είτε για την Κύπρο. Θεωρώ ότι πρέπει να πηγαίνουν άλλα projects στην Eurovision!

Μετά από μία σειρά καλλιτεχνών που φέτος το καλοκαίρι δεν έχασαν την ευκαιρία να βγουν μπροστά και να δηλώσουν ενδιαφέρον τους για μία συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, οι Alcatrash ίσως είναι οι μοναδικοί που απορρίπτουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παρακάτω ακούστε το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε το συγκρότημα με την Panik:

Παρά την αρνητική τους απάντηση, πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να είναι μία καλή επιλογή για το διαγωνισμό οι Alcatrash;

Πηγή: Hello Cyprus
1 reply
  1. Miltos
    Miltos says:

    Καλύτερα, δε θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος έχει καλή φωνή και ούτως ή άλλως το ύφος τους δεν πιστεύω ότι ταιριάζει στον διαγωνισμό. Συνετή απάντηση!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *