Ηνωμένο Βασίλειο: Η Sarah Dawn Finer δηλώνει πρόθυμη να εκπροσωπήσει την πατρίδα του πατέρα της στην Eurovision 2021!

Η Sarah Dawn Finer παρότι δεν έχει καταφέρει να εκπροσωπήσει την Σουηδία, σε όσες απόπειρες έκανε στο Melodifestivalen, έχει συνδέσει τον εαυτό της με τον Διαγωνισμό της Eurovision, όσο λίγοι καλλιτέχνες στην χώρα της. Τώρα με μια ανάρτηση της στο Twitter, εκδηλώνει δημόσια το ενδιαφέρον της, να εκπροσωπήσει την πατρίδα του πατέρα της στην Eurovision 2021, το Ηνωμένο Βασίλειο!

Η 39χρονη Sarah Dawn Finner έχει συμμετάσχει δύο φορές στο Melodifestivalen και το έχει παρουσιάσει τρεις. Οι φίλοι του διαγωνισμού κυριολεκτικά την λάτρεψαν ως Lynda Woodruff , στην Eurovision 2013 και 2016 που πραγματοποιήθηκαν στην Σουηδία, με τα χιουμοριστικά της βίντεο να γίνονται viral.

Σε ανάρτηση της στο Twitter η Sarah Dawn Finner, που έχει Βρετανό πατέρα και Αμερικανή μητέρα, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σουηδία, σημειώνοντας μια πολύ αξιόλογη μουσική και τηλεοπτική καριέρα εκεί, δηλώνει τώρα έτοιμη να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2021.

Παράλληλα και πάλι στο Twitter αποκλείει να συμμετάσχει στο Melodifestivalen 2021, ενώ διαψεύδει και τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που την ήθελαν να συμμετέχει έστω ως συνθέτρια.

Μέχρι στιγμής το BBC δεν έχει ξεκαθαρίσει τον τρόπο που θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος του στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την Sarah Dawn Finner να ερμηνεύει μαζί με την Dotter, το Bulletproof, στην βραδιά παρουσίασης των video clip των φετινών συμμετοχών, στην σουηδική δημόσια τηλεόραση:

Θα θέλατε να δείτε την Sarah Dawn Finner να εκπροσωπεί το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2021;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *