Ηνωμένο Βασίλειο: Ο Andrew Lloyd Webber εθελοντής για τις δοκιμές του εμβολίου για τον κορωνοϊό!

Ο σπουδαίος μουσικός και μαέστρος, Andrew Lloyd Webber, που υπήρξε και συνθέτης της τελευταίας μεγάλης επιτυχίας του Ηνωμένου Βασιλείου στον διαγωνισμό της Eurovision, όταν κατέλαβε την πέμπτη θέση το 2009 με το It’s My Time και την Jade, είναι εθελοντής των δοκιμών του εμβολίου για τον κορωνοιό.Όπως μας ενημερώνει μέσα από τα κοινωνικά του μέσα δικτύωσης, εμβολιάστηκε για την τρίτη φάση των δοκιμών του εμβολίου της Οξφόρδης. Στόχος του όπως επισημαίνει είναι να βοηθήσει να ανοίξουν τα θέατρα για τους ηθοποιούς και τους μουσικούς, όσο πιο σύντομα γίνεται!

Τις προηγούμενες ημέρες η Ε.Ε. ανακοίνωσε ότι αγόρασε για λογαριασμό των 27 κρατών-μελών της, τουλάχιστον 300 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου για τον κορωνοϊό που είναι στο στάδιο των δοκιμών. Πρόκειται για την φαρμακοβιομηχανία AstraZeneca και το εμβόλιο της Οξφόρδηςαυτό στο οποίο προσφέρθηκε εθελοντικά και ο Andrew Lloyd Webber!

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε συγχαρητήρια στον σπουδαίο αυτό καλλιτέχνη, που αποδεικνύει ότι είναι και σπουδαίος άνθρωπος!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *